Vrienden van Gelderse Voetbal

Stichting Het Gelderse Voetbal vraagt jouw steun!!

Wij verzorgen al bijna zes jaar het voetbalnieuws over en uit de regio Gelderland e.o.
Dit nieuws brengen wij gratis, uit liefde en passie voor voetbal. En dat blijft Het Gelderse Voetbal doen: van jeugdvoetbal tot eredivisie en van zaalvoetbal tot vrouwenvoetbal.  De nieuwtjes uit de kelderklasse, van toernooien tot voetbalkampen en natuurlijk alle verrassende berichten uit de onvoorspelbare voetbalwereld. Maar ook als voetbalplatform bieden we gratis diensten aan als oproepen zoals , oefenwedstrijden, voetbal vacatures, toernooien. Deze diensten zijn enorme populair onder de volgers en keer op keer succesvol bij ieder oproep!

Nieuwsaanbod

Maar er gebeurt natuurlijk veel meer op voetbalgebied in de regio dan wij op dit moment kunnen verslaan. Jij kunt helpen ons nieuwsaanbod verder te verbeteren door Vriend van Het Gelderse Voetbal te worden. De inkomsten hiervan worden gebruikt om onze redactie te versterken. Om artikelen te schrijven, persberichten te redigeren en bijvoorbeeld bloggers op weg te helpen. Ervoor te zorgen dat er altijd iemand paraat staat om het laatste nieuws als eerste aan jou te presenteren. Met jouw donatie, klein of groot, maak je dat mogelijk.

Jouw steun draagt bij aan beter en gratis voetbalnieuws in de regio. Voor iedereen die voetbal een warm hart toedraagt: Steun ons al vanaf 1 euro per maand!

 

Ook is het mogelijk om met je bedrijf Het Gelderse Voetbal te steunen: wordt voor 50 euro lid van onze Club van 50. Wij zorgen dan voor een vermelding op onze website.