Even voorstellen

banner_even-voorstellen

Buitenspel l Hoe vergaat het Frenk Schaap (NIVO Sparta) zonder voetbal? (VIDEO)

Tijdens deze voetballoze weken geven wij het woord aan de voetballers uit onze regio. Wat doen zij in deze tijden? Hoe houden zij zich fit? De spelers zelf sturen hun video in naar het voetbalportaal van onze regio. Het Gelderse Voetbal zet de voetballers die tijdelijk zonder podium zijn toch in de spotlights! Frenk Schaap

Posted in voetballers | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Buitenspel l Hoe vergaat het Frenk Schaap (NIVO Sparta) zonder voetbal? (VIDEO)

Buitenspel l Hoe vergaat het Griekse doelman Kostas Oroilidis (GVC Wageningen) zonder voetbal? (VIDEO)

Tijdens deze voetballoze weken geven wij het woord aan de voetballers uit onze regio. Wat doen zij in deze tijden? Hoe houden zij zich fit? De spelers zelf sturen hun video in naar het voetbalportaal van onze regio. Het Gelderse Voetbal zet de voetballers die tijdelijk zonder podium zijn toch in de spotlights! Kostas Oroilidis van

Posted in voetballers | Reacties uitgeschakeld voor Buitenspel l Hoe vergaat het Griekse doelman Kostas Oroilidis (GVC Wageningen) zonder voetbal? (VIDEO)

Buitenspel l Hoe vergaat het Jesse Edge (DFS) zonder voetbal? (VIDEO)

Tijdens deze voetballoze weken geven wij het woord aan de voetballers uit onze regio. Wat doen zij in deze tijden? Hoe houden zij zich fit? De spelers zelf sturen hun video in naar het voetbalportaal van onze regio. Het Gelderse Voetbal zet de voetballers die tijdelijk zonder podium zijn toch in de spotlights! Jesse Edge

Posted in voetballers | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Buitenspel l Hoe vergaat het Jesse Edge (DFS) zonder voetbal? (VIDEO)

Stoppende speler l Achilles’29 icoon zet punt achter zijn imposante carrière (Slotinterview)

Arnhem – Deze week in onze special voor 2019 “Stoppende spelers uit voetbalminnend Gelderland” geven we het woord aan Thijs Hendriks (34).

Posted in voetballers | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Stoppende speler l Achilles’29 icoon zet punt achter zijn imposante carrière (Slotinterview)

Stoppende speler l Rutger Worm (RKHVV) zet een punt achter zijn avontuurlijke carrière

Arnhem – Deze week in onze special voor 2019 “Stoppende spelers uit voetbalminnend Gelderland” geven we het woord aan Rutger Worm (33).

Posted in voetballers | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Stoppende speler l Rutger Worm (RKHVV) zet een punt achter zijn avontuurlijke carrière

Stoppende voetballer l Freek Thoone (AWC) “Mijn lichaam protesteert en dus is het goed geweest”

Het zit erop. Na zeventien jaar als seniorenspeler zet AWC’er Freek Thoone een punt achter zijn carrière. Hij speelde voor SV Leunen, SV Venray, Achilles ’29 en AWC en wist met al deze clubs kampioen te worden. Ook mag hij zich ex-prof noemen na zijn periode bij Achilles. Freek kijkt terug op zijn loopbaan, waarin

Posted in voetballers | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Stoppende voetballer l Freek Thoone (AWC) “Mijn lichaam protesteert en dus is het goed geweest”

Even voorstellen….. l Raphael Fratello 20 is klaar voor de volgende stap

Raphael Fratello is als klein jongetje bij sv TEC begonnen met voetbal, daar heeft hij de standaard jeugd elftallen doorlopen. In de C1 was er een gesprek geweest met de toenmalige scout van Vitesse en DFS, er was belangstelling voor de aanvaller.

Posted in voetballers | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Even voorstellen….. l Raphael Fratello 20 is klaar voor de volgende stap

Redouan Eddarkaoui (AVW’66) wil na het afronden van zijn studie ook als voetballer slagen

Arnhem – Tot ieders verbazing maakte de 20-jarige Redouan Eddarkaoui afgelopen zomer de overstap van Achilles’29 naar AVW’66. Na dertien wedstrijden in de Tweede Divisie voetbalt de veelzijdige middenvelder dit seizoen in de Tweede Klasse.

Posted in voetballers | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Redouan Eddarkaoui (AVW’66) wil na het afronden van zijn studie ook als voetballer slagen

Even Voorstellen…Middenvelder Nick Romein (19) van DFS (VIDEO)

Arnhem –   Deze week in de special Even Voorstellen …. stellen we Nick Romein (19) van DFS Opheusden voor.  Wij zochten Nick op tijdens de winter trainingskamp van DFS in Spanje. Op een zeer speciale plek verscheen de talentvolle middenvelder voor de camera’s. 

Posted in voetballers | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Even Voorstellen…Middenvelder Nick Romein (19) van DFS (VIDEO)

Special l Even voorstellen…. aanvaller Zefanho Kiriwenno (19) DFS Opheusden (VIDEO)

Nijmegen – Deze week in de special Even Voorstellen …. stellen we Zefanho Kiriwenno (19) van DFS Opheusden voor.  Wij zochten Zefanho op tijdens de winter trainingskamp van DFS in Spanje. Op een zeer speciale plek verscheen de talentvolle aanvaller voor de camera’s.

Posted in voetballers | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Special l Even voorstellen…. aanvaller Zefanho Kiriwenno (19) DFS Opheusden (VIDEO)

evenvoorstellenBen jij een actieve voetballer van een eerste elftal uit een van de 371 Gelderse clubs en ben je bereid om je te laten interviewen voor onze Special Even voorstellen, stuur dan een email naar Redactie@hetgeldersevoetbal.nl

 

of vul bovenstaand formulier in om teruggebeld te worden. Aanmelden via PM van Facebook of Twitter mag ook.