Het Gelderse Voetbal

Doel van de Stichting: Grootste online platform voor alle Gelderse amateurclubs beschikbaar stellen. Alle circa 370 Gelderse voetbalclubs zijn opgenomen in het portaal met hun logo, klassering, websitelink, programma en uitslagen van standaard teams. Ook zijn onder meer nieuwsberichten, mededelingen en wedstrijdverslagen opgenomen. Daarnaast zijn ook de voetbalvacatures aanwezig, alsmede een vraag en aanbod-pagina van toernooien en oefenwedstrijden.

Het idee: Eén centraal nieuwsportaal met actuele verslagen, standen, programma’s, vacatures, oproepen, enz.  op een online platform voor ALLE Gelderse voetbalclubs.

Regionaal: Gelderland bestaat uit drie KNVB districten, waarvan District Oost de meeste clubs herbergt. Verder zijn er ook veel clubs in onderstaande districten:

District Zuid 1

District West 1

Ons portaal wordt onderhouden door gepassioneerde vrijwilligers, die het amateurvoetbal in en rond Gelderland een warm hart toedragen. Ons doel is om hét mediakanaal te zijn voor het amateurvoetbal in Gelderland, dat elke dag al het relevante voetbalnieuws aanbiedt.

Tevens geven wij de mogelijkheid om aantrekkelijk geprijsde advertentieblokken te plaatsen voor Gelderse ondernemers en bedrijven die in contact willen komen met voetbalminnend Gelderland.

Regio Doelgroep: Circa 2.000.000 inwoners Gelderland en 100.000 rondom de provincie.

Zoek uw clubs in de onderstaande banners:

zaterdagzondag

 

Nieuwsbronnen: Eigen verslaggevers, Gelderse voetbalclubs, partnersites, radio- & tv-zenders, YouTube, lokale media

Toekomst: Op eigen benen staan met een vast team van medewerkers. Totale bekendheid in Gelderland en heel veel bezoekers. Tevens een eigen Android of iOS App/krant/tijdschrijft. Steun ons en word lid van Club van 50. Hoe meer leden, des te zekerder de toekomst van onze Stichting.