Mededelingen

banner_mededlingen

Onze 3000e volger kwam zijn prijs ophalen. De gelukkige winnaar is Raween Ramkhelawan uit Elst. Raween koos voor een seizoenskaart van Vitesse. De troostprijs ging naar Hennie Kruse. Zij mocht bij Snelders Sport Elst een cadeaubon ophalen ter waarde 50 euro. Klik hier voor de foto’s.
03-12-2014 Het Gelderse Voetbal stond met ons team dit jaar op de NVVB te Gorinchem. Bekijk hier alle foto’s 
Volg ons ook op Twitter en ontvang het laatste Gelderse voetbalnieuws op je mobiel. Klik hier

Graag willen ​wij​ ​je​  ​het​ beste en laatste Gelders​e​ voetbalnieuws brengen via ons portaal HetGelderseVoetbal.nl

Maar gezien de grootte van de provincie en ​het ​aantal verenigingen is het onmogelijk om al ​ het​ dagelijkse nieuws​ en de verslagen van het eerste elftal van iedere club zelf te ​schrijven of op te zoeken.
Daar ​hebben wij helaas niet genoeg capaciteit en mensen voor.
Wat ik ​jou​ wil vragen​ ​is om d​it​ prachtige initiatief te laten slagen door met ons samen te werken. ​D​aar​​voor hebben we ​wel jouw steun nodig! Deel met ons van het eerste elftal samenvattingen/verslagen. Uiteraard zijn andere relevante persberichten die jullie willen delen ook welkom. De verslagen kunnen gemaild worden naar de redactie: web@hetgeldersevoetbal.nl  Daarbij ​krijgt ​jouw​ club meer aandacht binnen en buiten onze regio. ​Beloning: De club die ons de meeste verslagen stuurt, mag de gehele maand met hun clublogo als ‘Club van de maand’ op onze homepage staan!  

W​ij hebben heel veel mooie projecten in de toekomst zoals: ‘Gelderse voetbalclub v​an de maand’  met een leuke attentie voor jouw club.​ Vrijwilliger van de maand, Gelderse toernooien enz.​