Hoofdklasse Zondag B Landelijk

De Bataven thuis niet langs MSC Meppel (FOTOREEKS)

De Bataven heeft vandaag tegen MSC uit Meppel gelijk gespeeld. Bataven speelt een dramatische eerste helft en MSC kan frank en vrij voetballen. Geen strijd, geen beleving en toch 1 treffer en máár 2 tegen. Er zal echt uit een héél ander vaatje getapt moeten worden wil men de punten in Gendt houden.

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor De Bataven thuis niet langs MSC Meppel (FOTOREEKS)

Alverna houdt punt over aan duel bij BVC’12

Alverna heeft aan het uitduel met BVC ’12 een punt overgehouden. Gezien het spelbeeld in de eerste helft was dat wat mager, in de tweede  helft werd de verhouding hersteld en kreeg ook BVC  kansen. Al snel in de wedstrijd kreeg Alverna al een paar goede kansen, de eerste was voor Rens van Laanen.

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Alverna houdt punt over aan duel bij BVC’12

Sportclub Silvolde start competitie met volle punten tegen Purmersteijn (FOTO’S/VIDEO)

Vandaag begon voor Silvolde de nieuwe competitie in de hoofdklasse A met een thuiswedstrijd tegen vv Purmersteijn uit Purmerend. Na een niet erg succesvolle voorbereiding was het vandaag dan ook voor de ploeg van trainer Dennis van Beukering afwachten hoe het uit zou pakken.

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Sportclub Silvolde start competitie met volle punten tegen Purmersteijn (FOTO’S/VIDEO)

AWC keert zonder punten terug uit Hoogeveen (SAMENVATTING)

In de 1e wedstrijd van de competitie in de Hoofdklasse tussen promovendi Hoogeveen en AWC is de start van AWC veelbelovend. In de opstelling valt op dat bij AWC een debutant, Sven Jansen (1e jaars JO19), in de basis staat en Jarik Veltmaat Mark ter Haar vervangt in het doel.

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor AWC keert zonder punten terug uit Hoogeveen (SAMENVATTING)

Csv Apeldoorn wint de Apeldoorn Cup na een 4-0 zege op avv Columbia (FOTOREEKS)

csv Apeldoorn heeft de Apeldoorn Cup gewonnen door in de finale Columbia te verslaan. In de eerste helft ging het spel aardig gelijk op. Door een goal van Maarten Boeve in de 8ste minuut ging csv Apeldoorn met een 1-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft viel in een tijdsbestek van twee minuten

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Csv Apeldoorn wint de Apeldoorn Cup na een 4-0 zege op avv Columbia (FOTOREEKS)

NC: Silvolde uitgeschakeld na verlies tegen Goes (SAMENVATTING)

Onpeilbaar diep Silvolds voetballeed. Het verschil was groot na het laatste fluitsignaal op het veld in Goes. Silvoldenaren, die verslagen en vol ongeloof op de grond storten, terwijl de tegenstanders elkaar juichend en opgelucht in de armen vielen. Het was dan ook een zinderend duel, dat op het scherpst van de snede werd gespeeld en

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor NC: Silvolde uitgeschakeld na verlies tegen Goes (SAMENVATTING)

Nacompetitie l Silvolde verliest eerste duel thuis van sterk Goes (SAMENVATTING)

Na het behalen van de nacompetitie met het gelijke spel tegen MSC/Amslod stond vandaag de eerste ontmoeting voor promotie naar de derde divisie op het programma. In de thuiswedstrijd was vv GOES de tegenstander die als tweede was geëindigd in de andere hoofdklasse.

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Nacompetitie l Silvolde verliest eerste duel thuis van sterk Goes (SAMENVATTING)

Silvolde maakt gehakt van RKHVV en blijft op koers (FOTO’S/VIDEO)

Silvolde moest het vandaag in de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie opnemen tegen RKHVV uit Huissen. In de uitwedstrijd wist Silvolde eenvoudig de drie punten mee te nemen maar vandaag moest er weer gewonnen worden om op koers voor de nacompetitie te blijven. Eindstand 6-1. 

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Silvolde maakt gehakt van RKHVV en blijft op koers (FOTO’S/VIDEO)

Verdiende zege De Bataven in doelpuntrijk duel van DHC (FOTOREEKS)

De Bataven heeft in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3 gewonnen tegen DHC uit Delft. Door deze overwinning blijft De Bataven nog een jaar langer in de Hoofdklasse. Ties van Huet was Man of the Match met drie doelpunten vandaag. Max Beissel werd vandaag ook uitgeroepen tot Man of the Year. 

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Verdiende zege De Bataven in doelpuntrijk duel van DHC (FOTOREEKS)

Voorbeschouwing: De Bataven tegen DHC met Koen van Gaal (VIDEO)

Voorbeschouwing voor de wedstrijd tussen De Bataven en DHC in de Hoofdklasse A zondag. Vandaag word er gesproken met Koen van Gaal.

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing: De Bataven tegen DHC met Koen van Gaal (VIDEO)

Silvolde op plek twee na zege op RKAVV (FOTO’S)

Na de winst thuis op Hemelvaartsdag tegen De Bataven stond vandaag de volgende thuiswedstrijd tegen RKAVV uit Leidschendam op het programma. Silvolde is alleen maar gebaat bij winst om de kansen op de nacompetitie in leven te houden. De heenwedstrijd was geëindigd in een gelijkspel dus eenvoudig zou het zeker niet worden.

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Silvolde op plek twee na zege op RKAVV (FOTO’S)

Machtige minuten voor keeper ‘De Jongbloed van SC Silvolde’ Geno Mijnen

Al tien seizoenen is Geno Mijnen het verantwoorde vangnet voor de keepers van Sportclub Silvolde. De voormalige sluitpost van de Zwartwitten zorgt bij zowel de selectie als de jeugd voor op het lijf geschreven keeperstrainingen. Samen met zijn twee jaar jongere broer Ronald, de robuuste linkerflankspeler waarmee hij ruim dertig jaar geleden in het eerste

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Machtige minuten voor keeper ‘De Jongbloed van SC Silvolde’ Geno Mijnen

Silvolde de terechte winnaar tegen De Bataven (FOTO’S/VIDEO)

Vandaag op Hemelvaartsdag speelde Silvolde thuis de inhaalwedstrijd uit de tweede periode tegen De Bataven uit Gendt. Silvolde was er alles aan gelegen om net als een week of vier geleden de tegenstander met 0 punten naar huis te sturen. Na de eclatante overwinning tegen Heerenveen moest er vandaag weer een driepunter worden gehaald om

Posted in Hoofdklasse Zondag B landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Silvolde de terechte winnaar tegen De Bataven (FOTO’S/VIDEO)


Geef een reactie