Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk

AWC behaald eerste overwinning in de hoofdklasse tegen RKHVV

AWC was deze zondag te gast op sportpark Blauwenburcht in Huissen waar het aantrad tegen de plaatselijke RKHVV. Al in de 2e minuut keek A.W.C. tegen een 1-0 achterstand aan. Via een aanval over rechts kon Pelkman in het strafschopgebied de bal hoog in het doel buiten bereik van keeper Veltmaat schieten.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor AWC behaald eerste overwinning in de hoofdklasse tegen RKHVV

Hoofdklasse B l Sparta Nijkerk laat Staphorst twee keer langszij komen(FOTOREEKS)

Nijkerk –  Trainer Eric Speelziek van Sparta Nijkerk zal hebben gedacht als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat! Hij week af van zijn gebruikelijke 4-4-2 systeem en ging over naar het 4-3-3 systeem. Meer druk voorin maar vanzelfsprekend vraagt dit om offers ergens anders op het veld. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Reacties uitgeschakeld voor Hoofdklasse B l Sparta Nijkerk laat Staphorst twee keer langszij komen(FOTOREEKS)

DFS zakt in tweede helft door de ondergrens bij Achilles Veen

De toeschouwers zagen een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft waren de bezoekers de bovenliggende partij. Na drie minuten verdween een vrije trap van Harlaux via een tegenstander in het doel, 0-1. In het vervolg van de eerste helft kreeg DFS de mogelijkheden om verder uit te lopen. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor DFS zakt in tweede helft door de ondergrens bij Achilles Veen

3e divisie l VVOG onderuit bij uiterst efficiënt Harkemase Boys (SAMENVATTING)

VVOG is er niet in geslaagd om ook de derde wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten. De ploeg van trainer Hennie in ’t Hof vergat zichzelf in de eerste helft te belonen en kreeg in de tweede helft de rekening gepresenteerd. Eindstand 4-1. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor 3e divisie l VVOG onderuit bij uiterst efficiënt Harkemase Boys (SAMENVATTING)

Hoofdklasse Za l Wederom remise SDC Putten bij Excelsior’31 (SAMENVATTING)

S.D.C. Putten heeft ook de eerste thuiswedstrijd van het seizoen afgesloten met een 1-1 stand. Over de gehele wedstrijd genomen was een gelijkspel wel in overeenstemming met de veldverhoudingen. Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Hoofdklasse Za l Wederom remise SDC Putten bij Excelsior’31 (SAMENVATTING)

Puntendeling voor matig DFS tegen FC Rijnvogels, 1-1

De, door afwezigen geplaagde, thuisploeg schotelde de toeschouwers een matige en matte eerste helft voor. Na een kwartier kreeg DFS al een goal om de oren. Een afvallende bal vanuit een corner werd door Max van Steen binnengeschoten, 0-1 Rond de twintigste minuut was Bokila zijn tegenstander te snel af en werd hij net buiten

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Puntendeling voor matig DFS tegen FC Rijnvogels, 1-1

WHC verliest bij terugkeer hoofdklasse tegen Berkum (VIDEO)

Op zaterdag 1 september maakte WHC haar terugkeer in de hoofdklasse na een afwezigheid van 3 seizoenen. Op het programma stond de thuiswedstrijd tegen vv Berkum. Berkum bemachtigde in het afgelopen seizoen een uitstekende 2e plaats. WHC kon geen beroep doen op Robert Schonewille en Kevin Siemelink en de van Hatto Heim overgekomen doelman Django

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor WHC verliest bij terugkeer hoofdklasse tegen Berkum (VIDEO)

DFS geeft de wedstrijd uit handen, 3-3

Sv DFS opende de competitie in Rotterdam met een uitwedstrijd tegen promovendus XerxesDZB. De bezoekers zette vanaf het beginsignaal direct druk op de Rotterdammers. Na zes minuten liep Jeffrey Arends goed door na een terugspeelbal van de thuisploeg. Doelman Van der Molen ging vervolgens gruwelijk in de fout waarna Arends simpel de 0-1 kon noteren. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DFS geeft de wedstrijd uit handen, 3-3

Michel Falize stopt per direct bij RKHVV

Slechts enkele weken hebben we kunnen genieten van de voetbalkwaliteiten van Michel Falize. Michel heeft te kennen gegeven te stoppen omdat de ervaringen niet gelijk liepen met zijn verwachtingen.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Michel Falize stopt per direct bij RKHVV

DFS sluit seizoen af met elfde puntendeling, 2-2

Onder tropische omstandigheden traden beide ploegen aan op de droge kunstgrasmat in Huizen. De thuisploeg kreeg in de beginfase via Van Wakeren, die zijn inzet voorlangs zag gaan, de eerste grote kans. Vervolgens zwijnde DFS bij een kopbal op de kruising van Klaassen en een bal op de lat van Van Wakeren. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DFS sluit seizoen af met elfde puntendeling, 2-2

Go Ahead Eagles talent Sefa Yildirim naar CSV ” “Mijn ambitie is om elke week te voetballen plus hoofdklasse is een mooi niveau”

Komend seizoen maakt Sefa Yildirim de overstap van Jong Go Ahead Eagles naar csv Apeldoorn. De 21-jarige inwoner van Deventer tekent voor één seizoen op Sportpark Orderbos.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Go Ahead Eagles talent Sefa Yildirim naar CSV ” “Mijn ambitie is om elke week te voetballen plus hoofdklasse is een mooi niveau”

Remise in laatste thuisduel van Sparta Nijkerk tegen Urk (FOTOREEKS)

Sparta Nijkerk en Urk hebben de punten gedeeld. Voor rust scoorde Sparta als eerste, maar niet veel later maakte Klaas Romkes namens Urk gelijk. De tweede helft verliep in eerste instantie heel rustig, maar de laatste twintig minuten gooiden beide elftallen alles op de aanval, wat een aantal bloedstollende momenten voor beide goals opleverde.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Remise in laatste thuisduel van Sparta Nijkerk tegen Urk (FOTOREEKS)

Teleurstellende nederlaag voor DFS tegen CSV die zich definitief handhaaft (FOTOREEKS)

Opheusden  – In de eerste helft zagen de toeschouwers een open wedstrijd met kansen aan beide kanten. Nadat een rebound van Worm in de veilige handen van doelman Jansen verdween voorkwam doelman Heusinkveld aan de overzijde met twee prima reflexen, na schoten van Van Es en Krijns, een snelle voorsprong voor de Apeldoorners. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk, Sliderhome | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Teleurstellende nederlaag voor DFS tegen CSV die zich definitief handhaaft (FOTOREEKS)