Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk

DFS blijft op het goede spoort na opnieuw zege (3-1)

DFS begon moeizaam aan de wedstrijd tegen Capelle. De thuisploeg had het twintig minuten moeilijk tegen de vaardige en behendige bezoekers. Nadat Sanders zich nog voor een inzet kon gooien schoot verdediger Pollemans, na een corner, de bezoekers vanuit een moeilijke hoek fraai op voorsprong, 0-1. Eindstand 3-1.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DFS blijft op het goede spoort na opnieuw zege (3-1)

AZSV puntloos huiswaarts na Sparta Nijkerk (FOTOREEKS)

Een zomerse zaterdagmiddag met 27°C op het sportpark de Ebbenhorst was het decor voor de wedstrijd Sparta Nijkerk tegen AZSV uit Aalten. De mannen uit Aalten hadden de vorige wedstrijd verloren met 3-0 van Excelsior’31 uit Rijssen en hadden dus iets goed te maken,

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor AZSV puntloos huiswaarts na Sparta Nijkerk (FOTOREEKS)

CSV Apeldoorn maakt voor het eerst kennis met overwinning (FOTOREEKS)

Eindelijk, daar was ie dan, de eerste driepunter van het nog prille seizoen en dan ook nog eens de nul gehouden. De tegenstander op deze bijzonder warme zaterdagmiddag in oktober was ook niet de eerste de beste. Flevo Boys stond voor het begin van de wedstrijd zelfs op de gedeeld tweede plaats.  Eindstand 3-0.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor CSV Apeldoorn maakt voor het eerst kennis met overwinning (FOTOREEKS)

Eerste driepunter voor DFS van het seizoen is een feit (2-1)

Onder een lekker najaarszonnetje verdween de eerste mogelijkheid voor de thuisploeg, via een vrije trap van Remy Raterink, op de paal. DFS speelde in de eerste helft verzorgd voetbal en men kwam na negen minuten op een 1-0 voorspong. Spits Remy Raterink controleerde een diepe bal uitstekend waarna zijn inzet door doelman Straver nog gekeerd

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Eerste driepunter voor DFS van het seizoen is een feit (2-1)

WHC blijft met lege handen na doelpuntrijk duel met Excelsior’31(VIDEO)

De ploeg van Excelsior’31 trainer Peter Wesselink was zaterdag j.l. op bezoek bij WHC. Traditioneel gezien een lastige wedstrijd, want op Hoofdklasseniveau wonnen de Rijssenaren nog maar één keer in Wezep. Dat was tien jaar geleden (1-2), door twee treffers van Erwin Looms. De drie duels daarna werden verloren met 2-0, 4-3 en 3-2. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor WHC blijft met lege handen na doelpuntrijk duel met Excelsior’31(VIDEO)

DFS knokt zich naar verdienstelijk punt, 2-2

In stadion De Vliert mocht DFS op een heerlijke zaterdagavond aantreden tegen een van de titelkandidaten. Jong FC den Bosch beschikt over een behendige, goed voetballende en veel scorende ploeg. De thuisploeg was dominerend tegen een hardwerkend en gegroepeerd spelend DFS. Veel grote mogelijkheden waren er niet te noteren. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor DFS knokt zich naar verdienstelijk punt, 2-2

RKHVV neemt vervroegd afscheid van trainer/coach Bram Braam

Na een periode van intensieve en uitvoerige afstemming tussen de technische leiding van voetbalvereniging R.K.H.V.V. en de trainer/coach van RKHVV1, is deze week besloten om de onderlinge samenwerking vervroegd te beëindigen.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor RKHVV neemt vervroegd afscheid van trainer/coach Bram Braam

Winst glipt DFS uit de vingers tegen koploper Spijkenisse

Arnhem – De thuisploeg DFS legde, onder regenachtige omstandigheden, een prima eerste helft op de mat tegen de koploper. Eindstand 2-2.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Winst glipt DFS uit de vingers tegen koploper Spijkenisse

Voorbeschouwing De Bataven – Be Quick 1887 (VIDEO)

De Bataven speelt zaterdag zijn 2e thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887 uit Haren. Bekijk hieronder de vooruitblik met hoofdtrainer Rob Bouman van De Bataven.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing De Bataven – Be Quick 1887 (VIDEO)

AWC behaald eerste overwinning in de hoofdklasse tegen RKHVV

AWC was deze zondag te gast op sportpark Blauwenburcht in Huissen waar het aantrad tegen de plaatselijke RKHVV. Al in de 2e minuut keek A.W.C. tegen een 1-0 achterstand aan. Via een aanval over rechts kon Pelkman in het strafschopgebied de bal hoog in het doel buiten bereik van keeper Veltmaat schieten.

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor AWC behaald eerste overwinning in de hoofdklasse tegen RKHVV

Hoofdklasse B l Sparta Nijkerk laat Staphorst twee keer langszij komen(FOTOREEKS)

Nijkerk –  Trainer Eric Speelziek van Sparta Nijkerk zal hebben gedacht als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat! Hij week af van zijn gebruikelijke 4-4-2 systeem en ging over naar het 4-3-3 systeem. Meer druk voorin maar vanzelfsprekend vraagt dit om offers ergens anders op het veld. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Reacties uitgeschakeld voor Hoofdklasse B l Sparta Nijkerk laat Staphorst twee keer langszij komen(FOTOREEKS)

DFS zakt in tweede helft door de ondergrens bij Achilles Veen

De toeschouwers zagen een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft waren de bezoekers de bovenliggende partij. Na drie minuten verdween een vrije trap van Harlaux via een tegenstander in het doel, 0-1. In het vervolg van de eerste helft kreeg DFS de mogelijkheden om verder uit te lopen. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor DFS zakt in tweede helft door de ondergrens bij Achilles Veen

3e divisie l VVOG onderuit bij uiterst efficiënt Harkemase Boys (SAMENVATTING)

VVOG is er niet in geslaagd om ook de derde wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten. De ploeg van trainer Hennie in ’t Hof vergat zichzelf in de eerste helft te belonen en kreeg in de tweede helft de rekening gepresenteerd. Eindstand 4-1. 

Posted in Hoofdklasse Zaterdag A Landelijk | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor 3e divisie l VVOG onderuit bij uiterst efficiënt Harkemase Boys (SAMENVATTING)