Hoe gaat het met …?

banner_hoegaathetmet2
In deze rubriek gaan wij ex-profvoetballers uit onze provincie belichten.
Wij willen daarmee de ex-profvoetballer nog eens voor het voetlicht brengen en over hem publiceren op ons platform. De vragen zijn voornamelijk:
Waar zijn ze op dit moment mee bezig? Werken ze? Zijn ze trainer of coach? Of zitten ze al ‘achter de geraniums’? Het Gelderse voetbal gaat al deze vragen geheel informeel voorleggen aan onze Gelderse beroemdheden.

Hoe gaat het met l Rogier Meijer (ex-De Graafschap) “Iedereen ging voor z’n eigen “

Arnhem – Door hard werken en in zichzelf  te investeren.  De meeste spelers debuteren als ze achttien zijn, hebben een goede basis meegekregen op voetbalgebied. Dat had hij niet. Hij was tweeëntwintig toen hij debuteerde in het eerste van De Graafschap. 

Posted in Hoe gaat het met? | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Hoe gaat het met l Rogier Meijer (ex-De Graafschap) “Iedereen ging voor z’n eigen “

Special l Hoe gaat het met…? Carel van der Velden (ex FC Wageningen, ex Barnsley)

Arnhem – Deze week in onze special ; Hoe gaat het met… `Carel van der Velden.  De voormalige ex-prof van onder andere FC Wageningen en Engelse Barnsley heeft een kleurrijk carrière achter zich.

Posted in Hoe gaat het met? | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Special l Hoe gaat het met…? Carel van der Velden (ex FC Wageningen, ex Barnsley)

Special l Hoe gaat het met …? John Trentelman (Ex Vitesse – De Graafschap)

Arnhem – John Trentelman (60) begon zijn voetbalcarrière in Doesburg, werd profvoetballer bij De Graafschap en later bij Vitesse. Trentelman maakte na Vitesse de overstap naar VfL Rhede om vervolgens het trainerschap op te pakken bij Doesburg, Be Quick Zutphen, Angerlo Vooruit en nu bij VVL Lengel.

Posted in Hoe gaat het met? | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Special l Hoe gaat het met …? John Trentelman (Ex Vitesse – De Graafschap)

Special: Hoe gaat het met….? Oud De Graafschap-spits Cor Peitsman

Arnhem – De geboren Rotterdammer kan het voetbal niet uit zijn leven wegdenken. Als klein jongetje begon hij in Rotterdam bij Sparta. Het was een keiharde opleiding. Vandaaruit ging hij naar een amateurclubje, HOV aan de Boszoom, om vervolgens getransfereerd te worden naar SVV in Schiedam. 

Posted in Hoe gaat het met?, Sliderhome | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Special: Hoe gaat het met….? Oud De Graafschap-spits Cor Peitsman

Hoe gaat het met…..? John Leeuwerik (ex-prof De Graafschap)

Duiven – John Leeuwerik (57), ex-prof van De Graafschap beleeft naast zijn maatschappelijke carrière veel vreugde aan het trainerschap bij VV Doetinchem.

Posted in Hoe gaat het met? | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Hoe gaat het met…..? John Leeuwerik (ex-prof De Graafschap)