Interessante locatie voor trainingskamp met je voetbalteam in de winterstop (advertorial)

Witteveen – Een trainingskamp in de winter wordt steeds populairder. Als beloning voor de eerste seizoenshelft of ter voorbereiding op het tweede deel van het seizoen. Om de conditie op peil te houden en vooral natuurlijk voor de gezelligheid en teambuilding. In het Drenthse Witteveen ligt een perfect hotel met geweldige faciliteiten om in de maand januari met je voetbalteam het weekend door te brengen.

Op een zeer bijzondere plek midden in de landerijen ligt Boerderij Hotel het Witte Veen in de provincie Drenthe. Bij deze bijzondere plek hoort ook een bijzondere Voetbalclub, “DE WITTEVEENSE BOY’S” Hotel het Witte Veen ligt in het plaatsje Witteveen midden in de driehoek Emmen, Assen en Hoogeveen.

Het hotel beschikt over 26 kamers, restaurant, gezellige hotelbar en een ruime zaal met mogelijkheid tot indoor BBQen. Speciaal voor de voetbalclubs hebben wij onderstaande arrangementen samengesteld.


Trainings arrangement:

Half pension
3 dagen, 2 nachten, 2 x ontbijt, 1 x lunchbuffet,
2 x 3 gangen diner
€ 89,50 p.p. o.b.v. een 2 persoons kamer

All inclusief
3 dagen, 2 nachten, 2 x ontbijt, 1 x lunchbuffet,
2 x 3 gangen diner
17.00 – 24.00 drankjes inclusief

koffie/thee/fris/tapbier/ned. gedistilleerde dranken
€ 139,50 p.p. o.b.v een 2 persoons kamer

Indoor BBQ met buffet:
mogelijk voor een meerprijs van € 9,50 p.p.


Witteveense Boys 87:

De Witteveense Boys 87 beschikken over een geweldige accommodatie. De Roskamp is voorzien van een fonkelnieuwe kunstgrasmat met een super lichtinstallatie, zodat er ook s’avonds getraind en gespeeld kan worden onder de KNVB normlicht. Verder beschikt de club over 5 kleedkamers en een gezellige kantine.

Wilt u gebruik maken van het veld en kleedkamers om te trainen of een oefenwedstrijd te spelen, neem dan voor de planning en de kosten contact op met

Roel Seele.
Tel 06 55883245
roel.seele@planet.nl


*beschikbare weekenden: 4,11,18 en 25 januari
*beamer aanwezig voor een pubquiz
*diverse spellen aanwezig in onze gezellig bar
*beschikbare kamers:
20 x 2 persoons kamer
5 x 3 persoons kamer
1 x 8 persoons kamer