2e divisie

SPELERSCARROUSEL l Viertal nieuwe spelers gaat TEC selectie versterken komend seizoen

Met vierklapper in één dag was TEC vandaag meest actief in transfermarkt. In het nieuwe seizoen spelen Basil Camara (DVS33), Soufiane Laghmouchi (GVVV), Samed Öztoprak (Lienden) en Dzenan Keric voor oranjehemden in Tiel.

Posted in 2e divisie | Reacties uitgeschakeld voor SPELERSCARROUSEL l Viertal nieuwe spelers gaat TEC selectie versterken komend seizoen

SPELERSCARROUSEL l Ook Wimilio Vink en Bart Westerlaken vertrekken na dit seizoen bij TEC

Vandaag is bekend geworden dat TEC aan het eind van het seizoen afscheid zal nemen van twee sterkhouders. Wimilio Vink speelt volgend seizoen bij Spakenburg in de Tweede Divisie en Bart Westerlaken vervolgt zijn carrière bij de ambitieuze hoofdklasser Achilles Veen. Hiermee komt het aantal prominente vertrekkers op  vijf.

Posted in 2e divisie | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor SPELERSCARROUSEL l Ook Wimilio Vink en Bart Westerlaken vertrekken na dit seizoen bij TEC

Guido van Rijn maakt in de zomer de overstap van Lienden naar De Treffers

De Treffers heeft met linksback Guido van Rijn de eerste versterking voor het nieuwe seizoen vastgelegd. De overgang naar de Tweede Divisionist uit Groesbeek is een mooie beloning voor Van Rijn, die vanwege een zware knieblessure afgelopen zomer bij Spakenburg vertrok.

Posted in 2e divisie | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Guido van Rijn maakt in de zomer de overstap van Lienden naar De Treffers

Buitenspel l Hoe vergaat het Aria Hashemi (SV TEC) zonder voetbal? (VIDEO)

Tijdens deze voetballoze weken geven wij het woord aan de voetballers uit onze regio. Wat doen zij in deze tijden? Hoe houden zij zich fit? De spelers zelf sturen hun video in naar het voetbalportaal van onze regio. Het Gelderse Voetbal zet de voetballers die tijdelijk zonder podium zijn toch in de spotlights! Aria Hashemi

Posted in 2e divisie | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Buitenspel l Hoe vergaat het Aria Hashemi (SV TEC) zonder voetbal? (VIDEO)

Rodny Hofman ook komend seizoen voetballer TEC

TEC en Rodny Hofman verlengen het onderlinge contract met één seizoen. Rodny Hofman sloot in december aan bij de selectie van TEC.

Posted in 2e divisie | Reacties uitgeschakeld voor Rodny Hofman ook komend seizoen voetballer TEC

Keeperstrainer Don Bosman neemt na dit seizoen afscheid van TEC

Na een periode van 8 jaar heeft Don Bosman aangegeven na dit seizoen te stoppen bij TEC. “Het is een mooi avontuur geweest met veel hoogtepunten, waaronder zes promoties.

Posted in 2e divisie | Reacties uitgeschakeld voor Keeperstrainer Don Bosman neemt na dit seizoen afscheid van TEC

Gerrie Vink kan zijn huidige job bij eredivisieclub Willem II niet goed meer combineren met TEC

TIEL – Een opmerkelijke periode van 10 jaar waar de Tielse voetbalclub TEC opstoomde van de 3e klasse naar de 2e divisie wordt aan het eind van dit seizoen afgesloten. Onder aansturing van de succescoach Gery Vink uit Kesteren werd er 8 keer

Posted in 2e divisie | Reacties uitgeschakeld voor Gerrie Vink kan zijn huidige job bij eredivisieclub Willem II niet goed meer combineren met TEC

Hoofdtrainer Hans van de Haar heeft een eenjarig contract getekend bij TEC

Hans van de Haar heeft een eenjarig contract getekend bij TEC, waardoor hij volgend jaar de nieuwe trainer is bij TEC. Van de Haar volgt hiermee de vertrekkende Arjan van der Laan op.

Posted in 2e divisie | Reacties uitgeschakeld voor Hoofdtrainer Hans van de Haar heeft een eenjarig contract getekend bij TEC

Nikki Baggerman (RKC) komt TEC per direct versterken

Nikki Baggerman komt TEC per direct versterken. De talentvolle middenvelder is afkomstig van RKC Waalwijk.

Posted in 2e divisie | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Nikki Baggerman (RKC) komt TEC per direct versterken

Ook Luis Pedro vertrekt bij TEC

De samenwerking tussen TEC en Luis Pedro is beëindigd. Na goed onderling overleg is besloten om niet samen door te gaan. Luis Pedro kwam deze zomer naar TEC. Luis speelde drie wedstrijden in het oranje wit, waarvan hij één keer tot het basiselftal behoorde en twee keer tijdens de wedstrijd inviel.

Posted in 2e divisie | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Ook Luis Pedro vertrekt bij TEC

TEC neemt per direct afscheid van dit drietal

Daan Disveld, Skender Loshi en Massimo Fonseca Hoogerwerf en TEC hebben in goed onderling overleg besloten om de samenwerking te beëindigen.

Posted in 2e divisie | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor TEC neemt per direct afscheid van dit drietal

Samenvatting l Katwijk – SV TEC (2-0)

Vroeg in de wedstrijd kwam Katwijk op voorsprong door Brandon Robinson. Pas laat in de wedstrijd wist Katwijk afstand te nemen van TEC.

Posted in 2e divisie | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Samenvatting l Katwijk – SV TEC (2-0)

Quick Boys maakt einde aan mooie thuisreeks van De Treffers

Het einde van een mooie reeks. Sinds augustus had De Treffers thuis niet meer verloren. Maar afgelopen zaterdag ging het bezoekende Quick Boys uit Katwijk weer een keer met alle punten naar huis. En terecht. Het was eigenlijk beschamend wat de Groesbekers grote delen van de wedstrijd lieten zien.

Posted in 2e divisie | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Quick Boys maakt einde aan mooie thuisreeks van De Treffers