Oproep 55+ l Maak kennis met Walking Football bij Juliana’31

In het kader van de Dag van de Senioren en Werelds Alzheimer Dag organiseert Juliana’31 Old Stars uit Malden een Walking Football training voor U,  55-plusser.

Het uitgangspunt van OldStars is de positieve bijdrage van het verenigingsleven aan de levenskwaliteit van ouderen. De spelvarianten geven senioren de mogelijkheid om op hun eigen niveau mee te blijven doen in en rondom de sportvereniging. Op deze manier ervaren zij de voordelen van een leven lang sporten.

Het vindt plaats op dinsdag 29 september a.s. en om 09.30 uur bent U van harte welkom op sportpark de Broeklanden, Broekkant 39 te Malden. We starten in het clubhuis met een kopje koffie en leggen U de te volgen training uit. Rond 10.00 uur begint de training onder deskundige leiding met een uitgebreide Warming Up. Daarna wordt er gevoetbald volgens de Oldstars reglementen, waarbij belangrijk is dat er geen fysiek contact is. Na afloop van de training is er de altijd gezellige 3e helft.

Wij hopen U te mogen begroeten op deze dag in het kader van Heumen Beweegt. Er zijn geen kosten aan verbonden. Juliana’31 is in januari 2018 gestart met Walking Football en de deelnemers zijn zeer enthousiast. Nieuwsgierig geworden, kom dan op dinsdag 29 september !