Vierdeklassers Loil en Juliana’31 zaterdag bekeren verder

Loil heeft dinsdagavond ook de derde poulewedstrijd in de strijd om de districtsbeker gewonnen. In Megchelen werd probleemloos met 0-3 van vijfdeklasser SVGG gewonnen. Eerder was Loil al met 6-3 te sterk voor het zondagteam van fusieclub ZZC’20 en werd Kilder met 2-0 verslagen. Hiermee plaatst de ploeg van de nieuwe trainer Theo Besselink zich als ongeslagen poulewinnaar voor de volgende bekerronde. Na de succesvolle bekercampagne start Loil zondag in Steenderen de vierde klasse D met een uitwedstrijd tegen SV Basteom. Basteom eindigde de poulefase achter koploper Diepenveen als tweede en is uitgeschakeld in de beker.

Zaterdag vierdeklasser Juliana’31 heeft zich even overtuigend als verrassend voor de volgende bekerronde geplaatst. Dinsdagavond werd het een klasse hoger spelende Redichem na een 0-1 ruststand met 1-3 verslagen, eerder werd al met klinkende cijfers gewonnen van Harskamp (10-1) en CHRC (4-0). Het zaterdagteam uit Malden bewijst daarmee een van de titelkandidaten in de interessante en op papier relatief sterke vierde klasse A te zijn. Zaterdag start op het eigen Sportpark De Broeklanden deze competitie voor Juliana’31 met de ontmoeting tegen Kolping-Dynamo. De Nijmegenaren werden ondanks bekeroverwinningen tegen Uchta (0-4) en Wodanseck (4-0) uitgeschakeld. In deze groep bekert derdeklasser DVOV ongeslagen door.

Door de redactie©