PB l Definitief selectie EZC ’84 seizoen 2020/21, zaterdag tegen VSW

Afgelopen zaterdag is de definitieve selectie gepresenteerd. Deze groep zal het komende seizoen uitkomen namens EZC ’84 in de 4e Klasse Oost.

De afgelopen weken is er vanuit een groep met 22 spelers en 2 keepers gewerkt naar deze groep. Voor de “afvallers” was de teleurstelling groot. Ondanks dat zij afvallen kregen zij een duidelijke boodschap mee van hoofdtrainer G.J. Piksen: “Niets is definitief en bewijs maar dat ik een verkeerde keuze heb gemaakt”.

De dag bestond zaterdag uit een ochtendsessie waarbij de spelers hun doelstellingen konden delen voor het komende seizoen. Na de lunch was het tijd voor de jaarlijkse teamfoto. I.v.m. met de Corona-voorschriften was dit nog even een puzzel, maar is er op zeer creatieve wijze een representatieve foto gemaakt van de staf en spelers. (Dank hiervoor Bartjan). Op de foto ontbreekt S. Appels.

De selectie van het 1e elftal zal bestaan uit:

Appels, Stefan
Bicen, Mehmet
Bosman, Barold
Dekker, Mike (Aanvoerder)
Draaijer, Daniël
Hanekamp, Brian
Ireeuw, Melvin
Krijgsman, Jordi
Krijgsman, Patrick
Overbosch, Luuk
Petersen, Mark van
Potkamp, Jasper (1e Keeper)
Ruyer, Stefan
Schoonhoven, Jordy van
Schootbrugge, Matthijs van de
Schootbrugge, Stephan v.d.
Tessemaker, Ronald (2e Keeper)
Vijge, Frank

Na de bekerwedstrijd tegen Almen werd er door het 1e en 2e elftal gezamenlijk gebarbecued.A.s. zaterdag, 19 september, zal de eerste competitiewedstrijd plaatsvinden tussen EZC ’84 en VSW Windesheim.