Madereros CF 1/2 met zege uit de startblokken (FOTOREEKS)

Madereros CF heeft een uitstekende start van de competitie in de eerste divisie. De Nijmegenaren wonnen met uitblinkende Mo Ired met 6-2 ZSV Bodemflex. Eerste periode begon Madereros CF wat stroef aan het duel. Al snel keken ze op een achterstand van 0-1 aan. na de break begon de opwaarts. Mo Ired nam de voortouw en scoorde de gelijkmaker. 1-1. Met veel klasse en combinatie wist met nog vijf keer de doel te vinden, waarmee Mo Ires zijn totaal op vier bracht.

Zowel het publiek als de staf moet genoten hebben van de vertoonde spel.

 

Madereros CF 2

Ook de tweede selectie was goed op dreef. Zij wisten Andarinyo met ook met 6-3 te verslaan. Onze reporter was ter plekken en maakte onderstaande fotoreeks.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM VAN MADEREROS cf 1 – ZSV 1

KLIK HIER VOOR HET ALBUM VAN MADEREROS CF 2 – ANDARINYO 1

Door onze verslaggever©