SCE bekert door na zege op DVOL

De laatste poule bekerwedstrijd van dit seizoen, zowel DVOL af S.C.E staan ongeslagen aan de leiding, maar er gaat er maar een door naar de volgende ronde -de knock-out fase-. Voor DVOL is het doelsaldo VOOR beter als dat van S.C.E, S.C.E moest winnen zondagmiddag om door te gaan voor DVOL volstaat een gelijk spel.

Voor S.C.E komen de volgende 11 spelers zondag aan de start van de wedstrijd; Richard Schür, Daniel Heideveld (C), Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Momchil Kolev (K), Maarten van Breda, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Kay de Kluis, Max Buesink. Op de bank zitten vanmiddag als wissel; Khalid Samaoui, Enes Ozturk, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK) De geblesseerde/afwezigen vanmiddag; Robbin van Zantvliet, Rick Theunissen, en Nicky Sander. Helaas geen twitterman langs de lijn.

De bal rolt op sportpark Vossenpels in Lent. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M Rutten. Ruim een kwartier gespeeld in een heerlijk zonnetje door de ploegen die nog aftastend zijn stand nog altijd 0-0. Nog steeds niet het net kunnen vinden na een half uur spelen. En dan in de 35e minuut komt DVOL op een 1-0 voorsprong, door een doelpunt van Mike Wouters. Niet veel later krijgt Angelo Kilkens van S.C.E de eerste gele kaart van vanmiddag. Spits Max Buesink moet in de 4e 2 minuut van het veld af en Khalid Samaoui komt hiervoor in de plaats.

Het is rust in Lent, S.C.E zal moeten scoren en meer dan DVOL wil het door gaan in de beker, ze hebben er nog 45 minuten voor.

De spelers staan weer klaar voor de aftrap van de tweede helft, een wissel aan de kant van S.C.E Richard Schür is in de kleedkamer achter gebleven en Jarno Herfkens komt er voor in de plaats. De S.C.E spitsen slagen er nog niet in het doel te vinden van DVOL in de tweede helft, die alweer 15 minuten oud is. In de gelijk opgaande wedstrijd is het DVOL die nog steeds op voorsprong staat, met nog 20 minuten te spelen. Ook Kaj Dreis ontvangt een gele prent van de scheidsrechter en dat in de 75e minuut.

Een volgende wissel aan S.C.E zijde Maarten van Breda eruit en Enes Ozturk komt er in. Ook DVOL heeft gewisseld. S.C.E komt op gelijke hoogte door Enes Ozturk drie minuten nadat hij in het veld staat 1-1, het kan nog steeds!!!. Zou het dan echt werkelijkheid worden dat S.C.E door gaat in de beker, Kay de Kluis scoort de 1-2 in de 89e minuut; hoeveel tijd zal er bij komen!!!! Scheidsrechter blaast voor de laatste keer op de fluit einde wedstrijd, S.C.E door, als eerste geëindigd in de poulefase en gaat door naar de knock-out fase van de districtsbeker, Volgende week start competitie thuis tegen DSZ.130920-DVOL-SCE-beker-1

Fotograaf: Jeannette Broekhaus