LZC Kuypers Hair&Wellness met zege op ZVV Ede nieuwe seizoen in (7-5)

Een nieuw seizoen een nieuwe LZC selectie en een korte voorbereiding maakte de eerste wedstrijd op 11 September spannend en als extra ingrediënt kom er nog bij dat vorig seizoen van zvv Ede drie maal er niet van gewonnen kon worden, Afbeelding

namelijk 2 maal competitie en in de kwartfinale KNVB beker werd uitgeschakeld . De gehele selectie van Kuypers Hair&Wellness bestaat dit jaar alleen en alleen uit jongens die ook op het veld voetballen bij alleen Longa 30.
De jongens uit Lichtenvoorde gingen voortvarend van start met als eerste Doelpuntenmaker Boet Kemperman met daarna Yordi Orriëns en Ino Wolters. Dus geen vuiltje aan de lucht maar voor de rust schoot Ede toch de 1-3 binnen . En direct na de rust de 2-3, de onzekerheid sloop langzaam binnen de ploeg wat na de 2-4 stond er binnen een minuut de 4-4 op het bord. Maar uit eindelijk kwam er een verdiende uitslag van 7-5 als einduitslag op het bord te staan .
De 7 goals werden uiteindelijk gemaakt door Yordi Orriëns (3) Ino Wolters , Boet Kemperman (2) en Mattheys Kuypers.