Euforie Futsal AGOVV eindigt in teleurstelling tegen BE’79

Het wil nog niet vlotten bij het eredivisie zaalvoetbalteam van AGOVV. Vrijdagavond werd in sporthal Mheenpark in de slotseconden een voorsprong uit handen gegeven, 1-2.

In een gelijkopgaand duel duurde het meer dan 30 minuten zuivere speeltijd voordat het eerste doelpunt zich aandeed. Via een benutte strafschop (Yasin Erdal) kwamen de Apeldoorners op een 1-0 voorsprong.

Een paar minuten later werd de stand gelijk getrokken door de ploeg uit Berkel-Enschot. Notabene oud-Futsal Apeldoornspeler Abderrahim Marouane schoot zijn ploeg langszij. In een knotsgekke slotfase vergat AGOVV te voetballen en gaf zo BE’79 de gelegenheid vol op de aanval te gaan. Lang leek het erop dat de punten verdeeld zouden worden, maar dertig seconden voor tijd wist BE’79 de wedstrijd naar zich toe te trekken. Vanuit een hoekschop carramboleerde de bal via Joey Jejanan  in eigen doel, 1-2.

Achteraf was de gehele selectie positief over het verdere verloop van de competitie. Door het gemis van een aantal sleutelspelers werd vrijdagavond het niveau niet behaald, maar de mannen zijn er wel van overtuigd dat met deze spelers wedstrijden gewonnen kunnen worden.