Bekerwedstrijd l DSV heeft geen kind aan Reaal Dronten (FOTOALBUM)

Het tweede bekerduel voor DSV is in een makkelijke 6 – 1 overwinning geëindigd. Na een goede eerste en een wat mindere tweede helft werd de wedstrijd tegen Reaal Dronten afgesloten met een
6 – 1 zege. In de eerste 45 minuten waren de oranjehemden al uitgelopen naar een 5 – 1 voorsprong.

Vanaf het begin was duidelijk dat DSV een maatje te groot was voor de ploeg uit Dronten. Na 10 minuten stond er al een 2 – 0 voorsprong op het scorebord. Bij de eerste treffer werd Gerrit Hoekerd goed in de diepte gestuurd en hij maakte het prima af. Ook bij de tweede goal was Hoekert betrokken: na wederom een snelle aanval over rechts bood hij Patrick Visser een niet te missen kans: 2 – 0.

Een van de weinige keren dat Martijn Heshusius in de verdediging werd gepasseerd trok hij ook een keer aan de noodrem en was een strafschop de terechte straf. Die werd benut, maar daarmee was in feite ook de enige echte mogelijkheid voor Reaal achter de rug.

Voor de rust voerde DSV de voorsprong verder op naar 3 – 1 (Jeffrey Schreurs), 4 – 1 en 5 – 1 (beide keren Stefan Bakker). Na de rust een wat andere wedstrijd. Onbedoeld liet DSV Reaal wat komen, maar gevaarlijk werden ze niet. Het kijkspel werd minder en pas in de laatste minuut werd er weer gescoord: Patrick Visser zorgde voor een 6 – 1 eindstand.

Zaterdag 12 september de slotronde met de wedstrijden Rood Wit – DSV(14.30 uur) en Terschuurse Boys – Reaal.

Tekst:  G Hartholt

Fotograaf: Wilfred Boon

KLIK HIER VOOR HET ALBUM