Flitsende start SCE in districtsbeker tegen SCD (FOTOALBUM)

Vandaag 30 augustus 2020 begint het voetbal seizoen officieel met de aftrap van de bekerwedstrijden voor S.C.E, te beginnen in Deest tegen SCD’33.  Eindstand 0-4.De opstelling waarmee Theo van Cleef met zijn elftal vanmiddag begint; Khalid Samaoui, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Momchil Kolev, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Richard Schür, Daniel Heideveld (C), Martin Sluijs, Kay de Kluis. En op de bank vanmiddag; Max Buesink, Nasim Saber, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Maarten van Breda. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. R.R.B.M. Vermeulen.
De aftrap heeft plaats gevonden, de bal rolt officiël weer. We zijn zeven minuten onderweg van beide zijde aftasten en een waterig zonnetje op “Sportpark Kremershof”. In de 17e minuut scoort Kaj Dreis de 0-1 voor S.C.E en dat is een goed begin. Enige minuten later de 21e minuut, Nicky Sander maakt er 0-2 van voor S.C.E, het begint te lopen, jongens vinden elkaar weer!!!!!!!! Het is rust in Deest, stand ongewijzigd 0-2 in het voordeel voor de ploeg van Theo van Cleef.

De spelers komen weer uit de kleedkamers en staan op het punt van beginnen voor de tweede helft. De eerste twee wissels aan de zijde van S.C.E, Kaj Dreis en Jayrell Terziyan zijn in de kleedkamer achter gebleven, en Nasim Saber en Max Buesink erin voor de tweede helft. Ook blijft het niet de gehele wedstrijd droog, met enige regelmaat een miesserbui.

 

In de 70e minuut de volgende wissel aan de kant van S.C.E, Richard Schür eruit Maarten van Breda is zijn vervanger, stand 0-2 voor de ploeg uit Nijmegen. Met nog 10 minuten te gaan, maakt Max Buesink er 0-3 van, wedstrijd zal nu wel beslist zijn, en niet veel later maakt Max Buesink zijn tweede goal deze middag 0-4. Scheidsrechter Vermeulen vindt het mooi geweest voor deze middag, eindstand op het scorebord 0-4.

KLIK HIER voor de foto’s SCD’33 – S.C.E (fotograaf Jeannette Broekhaus)