VACATURE l Gezocht trainer 2e elftal/O23/overige Overasseltse Boys

Vanaf komend seizoen wil de Overasseltse Boys op de donderdagavond een training aanbieden voor de geïnteresseerde van de seniorenteams. Na 14 seizoenen training in de jeugd doorgelopen te hebben krijgen de oud jeugdleden vaak geen training meer bij hun amateurclub.  Het blijft vaak bij een partijtje en dat vinden wij als club zonde. Wij vinden het belangrijk dat onze “jongere” senioren ook training krijgen om zo het fanatisme hoog te houden en ook de mogelijkheid te bieden om door te groeien. Wij zijn daarom voor komend seizoen op zoek naar een trainer die graag met jongere spelers werkt.

De trainingsgroep bestaat voornamelijk uit spelers van het 2e elftal/O23 en wordt aangevuld met de fanatiekere spelers van de overige seniorenteams. De trainingsavond betreft de donderdagavond, duur training 1,5 uur. Beoogde startdatum 17 augustus. Tegenover deze werkzaamheden staat naast jouw ontwikkelmogelijkheden als trainer een gepaste vergoeding.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met: technische.commissie.ovb@gmail.com of bel Luc de Wildt 06-10210021.

Klik hier voor het plaatsen van een vacature ( Donatie verplicht)