Oefenduel l Fotoalbum Concordia W – RKHVV 0-2

Eerste wedstrijd ter afsluiting van de voorbereiding deel 1 voor RKHVV tegen Concordia Wehl werd afgesloten met een verdiende 0-2 zege.

Bij R.K.H.V.V. zat nieuwe trainer Maik Angenent samen met zijn assistent Jillert Krikke op de bank bij de “blauwen” Angenent was afgelopen seizoen hoofdtrainer bij thuisclub Concordia . In verband met de warmte werd de wedstrijd om zondag j.l. 13 .00 uur gespeeld, in periodes van 3x 30 minuten.

En na 3 minuten stond R.K.H.V.V. met 1-0 voor na een puike kopbal van nieuweling Ramon van Steenbergen. In de 2e periode doelpunt van Lennart Rekmans na een mooie voorzet van Luuk Pelkman. Laatste periode werd er niet meer gescoord. 

Opstelling RKHVV:

De nieuwe doelman Marijn Sangers, Sprockel, Bosch, Smeenk, Boelen, Luuk Pelkman (c), Bugter, Kamp, van Steenbergen, Rekmans en Koesni

Door onze verslaggever©

Klik HIER voor het online album

Steun HGVoetbal en bestel HIER originele foto