PB l De Treffers heeft een nieuwe hoofdsponsor

Met ingang van dit seizoen is Flexteam Nederland de nieuwe hoofdsponsor van De Treffers. Tijdens de oefenwedstrijd tegen De Graafschap op dinsdag 21 juli speelden de mannen van het eerste elftal voor de eerste keer in het nieuwe shirt waarop  het embleem van Flexteam Nederland prijkt.

Flexteam Nederland is gevestigd in Goesbeek. Het is een van de grotere uitzendorganisaties in Nederland die met name Europese werknemers uitzendt naar Nederlandse opdrachtgevers.

Bob Rutten, de eigenaar van Flexteam Nederland is 17 jaar geleden met uitzenden begonnen. Toen was de krapte op de arbeidsmarkt al voelbaar en kreeg hij het idee om Poolse werknemers uit te zenden naar Nederlandse opdrachtgevers. Hij stond hiermee aan de wieg van een nieuwe stroming binnen de uitzendwereld. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de toonaangevende en meest professionele bedrijven binnen de branche. Toen Bob in 2019 een aantal wedstrijden van de Treffers bezocht en hij vernam dat De Treffers op zoek was naar een nieuwe hoofdsponsor, was hij direct geïnteresseerd.  Niet alleen omdat De Treffers een ambitieuze club is die heel goed past bij hoe Flexteam zich in de markt wil presenteren maar ook omdat de familie aan zijn moederskant allemaal Treffers mensen in hart en nieren zijn.

Bob  Rutten ziet met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet. “Er staat een goed elftal, een uitstekende trainer en de neuzen staan dezelfde kant op.”.

Theo Jochoms,  voorzitter van De Treffers, verwelkomt de nieuwe hoofdsponsor. “Wij zijn heel erg blij met de komst van Flexteam Nederland en we zien uit naar een goede samenwerking”.

Persbericht/kopij insturen kan via DEZE pagina