PB l Niet SC NEC maar Longa’30 eerste oefentegenstander van NEC voor seizoen 2020/21

N.E.C. trapt het seizoen af tegen s.v. LONGA’30. Op zaterdag 1 augustus wordt er om 14.00 uur afgetrapt op De Eendracht. Drie dagen later, op dinsdag 4 augustus, neemt de ploeg van Meijer het in Groesbeek op tegen De Treffers. Deze wedstrijd staat gepland om 19.30 uur. Zaterdag 8 augustus vindt de jaarlijkse oefenwedstrijd tegen de S.C. NEC plaats, om 18.00 uur op de Eendracht. Op 11 augustus is N.E.C. in Veldhoven te gast, waar v.v. UNA om 19.00 uur de tegenstander is. Het eerste onderonsje met een buitenlandse club staat gepland op zaterdag 15 augustus, wanneer SV Straelen om 17.00 uur de tegenstander is. De week voorafgaand aan de competitiestart oefent N.E.C. tweemaal in De Goffert. Op dinsdag 18 augustus (18.45 uur) spelen de Nijmegenaren, deze wedstrijd is live te zien op FOX Sports, tegen TOP Oss. Tot slot speelt N.E.C. op zaterdag 22 augustus om 14.00 uur tegen RKC Waalwijk, waarna de competitie een week later start. In het interlandweekend na de eerste speelronde oefent N.E.C. ook tegen FC Groningen, waarbij de locatie nog onbekend is. Deze wedstrijd zal eveneens besloten worden afgewerkt.

Besloten wedstrijden

Vanwege de uitbraak van Covid-19 zal het merendeel van de oefenwedstrijden van N.E.C. besloten worden afgewerkt. De club onderzoekt wel de mogelijkheden om oefenwedstrijden eventueel via een livestream uit te zenden. De wedstrijden tegen s.v. LONGA’30, De Treffers, S.C. NEC, v.v. UNA en SV Straelen en FC Groningen zijn besloten. Tegen TOP Oss en RKC Waalwijk is publiek welkom in De Goffert, conform de richtlijnen van het RIVM.