Indeling zondag 2020/21 “Achterhoekse derby’s intact, Orion debuteert in hoofdklasse A”

De KNVB heeft de poule-indelingen van de Tweede en Derde Divisie en Hoofdklasse en de Top-, Hoofd- en Eerste Klasse vrouwen voor het seizoen 2020/’21 bekendgemaakt. De andere ploegen in categorie A krijgen op 10 juli te horen.

In de hoofdklasse A vind nauwelijks wijzigingen plaats bij indeling van het seizoen 2020/21. De Achterhoekse RKZVC , Longa en SIlvolde kunnen zich opmaken voor de spettende derby’s zoals we van ze gewend zijn.

In de hoofdklasse B gaat Orion debuteren , de Nijmeegse ploeg mag na uitstekende reeks in de 1e klasse zijn debuut maken. Daarin treft de oranjehemden Juliana’31 en AWC in de regionale derby’s. Bij Orion zijn de verwachtingen hoog, want zij willen geen “eendagsvlieg” zijn in de hoofdklasse.  Orion is een club met veel ambities en talenten, men zal alles aan doen om komend seizoen ruim op tijd te handhaven.