Indeling 2020/21 “Scherpenzeel debuteert in zaterdag hoofdklasse A met Duno en Achilles’29”

De KNVB heeft de poule-indelingen van de Tweede en Derde Divisie en Hoofdklasse en de Top-, Hoofd- en Eerste Klasse vrouwen voor het seizoen 2020/’21 bekendgemaakt. De andere ploegen in categorie A krijgen op 10 juli te horen. 

Scherpenzeel uit de Gelderse Veluwe die in de hoofdklasse rentree maakt komt niet uit tegen andere Veluwese ploegen zoals SDC Putten en NSC Nijkerk. Door dit merkwaardige indeling spelen de blauw-witten wel tegen topploegen zoals DUNO. Tevens moet men naar Groesbeek duel tegen Achilles’29.

 

Achilles’29 speelt in het nieuwe seizoen wederom in de zaterdag hoofdklasse A.  De meervoudige landskampioen speelt komend seizoen wederom op het sportpark van Germania.  Achilles’29 dat onderaan bundelde dit seizoen mag komend seizoen wederom in de hoofdklasse proberen onder leiding van nieuwe trainer Ruud Kaiser.

Achilles 29 hervat op 20 juli trainingen ter voorbereiding van het seizoen. Eerste duel staat gepland op 4 augustus tegen UDI uit.
DUNO 1 speelt komend voetbalseizoen 2020/2021 opnieuw in de Hoofdklasse A van het zaterdagamateurvoetbal en treft daar nieuwkomer FC Poortugaal. Duno is ambitieus begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Vanavond heeft DUNO al zijn tweede training. 18 Juli speelt de hoofdklasser tegen de amateurs van NEC. Dat is tevens het andere tram van nieuwe trainer Anoush Dastgir.