Spelerscarrousel l Leeroy Schorea hoopt bij SC NEC plezier in voetbal terug te vinden

Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline heeft eersteklasser NEC zich versterkt met Leeroy Schorea. De Nijmeegse zondagclub kreeg de voormalige speler van Quick 1888, Vitesse en Achilles’29 enthousiast na een teleurstellend voetbaljaar in Groesbeek. De 23-jarige Schorea werd tien jaar geleden door Vitesse uit Nijmegen opgepikt en doorliep daarna de hele jeugdopleiding bij de Arnhemse Eredivisieclub. Als back speelde Schorea onder meer voor Jong Vitesse in de Tweede en Derde Divisie en de kleine en felle rechtspoot zat zelfs in de wedstrijdselectie bij Vitesse- FC Utrecht.  Uiteindelijk bleef een doorbraak in Arnhem uit, waarna Schorea bij Achilles’29 zijn zoektocht naar sportief succes via een omweg een vervolg probeerde te geven. Door de sportieve malaise in Groesbeek in combinatie met de nodige blessures werd de samenwerking bij de traditieclub geen succes. Schorea traint inmiddels in Nijmegen mee en hoopt bij de amateurs van NEC zijn voetballoopbaan weer een positieve impuls te geven.

 

Door onze redactie©