PB l Trainersduo Wilco van Osch en Tom de Haan voor FC Zutphen JO19-1

De technische commissie heeft voor het nieuwe seizoen voor de talentvolle JO19-1 selectie een trainersduo aangesteld, namelijk Wilco van Osch en Tom de Haan. 

Daarbij is sprake van dezelfde situatie als bij het 1e elftal waar ook de leiding in handen is van een duo.

En ook deze beide mannen hebben in het verleden hun sporen bij FC Zutphen en haar voorgangers ruimschoots verdiend. Beiden speelden in een historisch zeer succesvolle periode, jaren lang op hoog niveau in het 1e elftal. En ook in de afgelopen jaren werd er de nodige ervaring op het trainersvlak op gedaan, zowel theoretisch als praktisch. Maar ook de contacten met de trainers van het 1e en 2e zullen nauwgezet zijn, omdat alle 5 trainers al jaren hun sporen bij onze club verdiend hebben.

De TC is er van overtuigd dat met het benoemen van deze beide trainers er veel kennis en voetbalervaring op de jonge groep van JO19-1 kan worden overgebracht.  Daardoor kunnen deze jongens de komende tijd worden opgeleid voor de selectie.

FC Zutphen streeft zowel op het spelersvlak als op het trainersvlak naar kwaliteit en continuiteit.

Er ligt daarom voor deze spelersgroep van JO19-1, met de technische en medische staf, een prachtige uitdaging klaar voor het nieuwe seizoen.

 

PB of oproep kan je ook via deze pagina insturen