Spelerscarrousel l Dion Visser terug op het oude nest Eendracht Arnhem

Dion Visser verlaat MASV en gaat op een lager pitje spelen komend seizoen. Dion kijkt terug naar de mooie jaren waarin hij met MASV  1x kampioen is geworden in 2019. Tevens een promotie gemist, waar MASV wel recht op had.

Eendracht kwam voor Dion op het goede moment, omdat hij door meerdere clubs benadert was om daar te komen voetballen. Er is wel een uitdaging komende seizoen want , Dion werkt onregelmatig bij de NS ( Veiligheid & Service ) waardoor het ontzettend veel moeite kost om twee keer te trainen en op zondag’s vaak verlof aanvragen om er te zijn. Vandaar een moeilijke keuze toch voor Eendracht Arnhem te kiezen i.v.m. deze maatschappelijke situatie.

We geven het woord aan multifunctionele middenvelder;

“MASV is een topclub tot in de puntjes alles goed geregeld en heb daar gewoon een hele fijne tijd gehad.”

Waarom eendracht?
“Veel vrienden van mij spelen bij Eendracht volgend seizoen, en ook mijn neef Mitchell Visser. Ook heb ik een heel fijn gesprek gehad met Vincent Courbois, en die zijn ontzettend blij dat ik eendracht kom versterken.
Ik ga vooral voor mijn plezier met vrienden en mijn neef terug naar Eendracht. Eendracht heeft als doelstelling weer langzaam omhoog te klimmen, daar wil ik graag aan mee werken. Mijn doel zelf is lekker te voetballen, en goals en assistent belangrijk te zijn voor eendracht.”

Coronastop!

“Voetbal mis ik natuurlijk al snel, vooral nu in deze gekke Corona-tijd is het allemaal anders en raar. Ik hoop dat alles snel weer herpakt wordt en dat we gewoon gezellig kunnen doen wat we altijd deden. Allerbelangrijkste is de gezondheid van iedereen en dan komt de rest straks van zelf wel. Ik hoop er bij Eendracht een mooie tijd van te maken, de club waar ik ooit ben begonnen nu weer te helpen om het niveau omhoog te halen.”, aldus Dion Visser

 

 

Door onze verslaggever©