Spelerscarrousel l Nieuwe spelers voor AVW’66 en Angerlo Vooruit

Jefta Koudijs

Zaterdag tweedeklasser AVW’66 heeft voor volgend seizoen drie nieuwe spelers vastgelegd. De club uit Westervoort verwelkomt Jefta Koudijs (RKHVV), Rainey Faneyt en Mohamed Ettajiri (ESA) op Sportpark Hamerden. Koudijs is een centrale verdediger of verdedigende middenvelder die afgelopen seizoen voornamelijk in het tweede elftal van RKHVV speelde, wel maakte Koudijs in het verleden zijn debuut in de Huissense hoofdmacht. Na een verhuizing van Friesland naar Arnhem moest Faneyt op zoek naar een nieuwe club, waarbij de kans om bij AVW’66 in de tweede klasse te spelen de doorslag gaf. Mohamed Ettajiri maakte vorig seizoen de overstap van de jeugd naar ESA, maar wist op Rijkerswoerd geen basisplaats te veroveren. Bij AVW’66 vertrekken Martijn Derksen (SC Westervoort) en Noah Rensen (EDS) en stoppen routiniers Wilshon Lima en Jermaine Grot. De Westervoortse zaterdag tweedeklasser van trainer Delano Verwey hoopt de komende weken nog meer aanwinsten te kunnen aankondigen.

Hoewel Angerlo Vooruit nog in afwachting is van de beslissing van de KNVB lijkt de formatie uit Angerlo volgend seizoen in de vierde klasse te gaan spelen. Hoewel Angerlo Vooruit als derde eindigde in de 5e klasse C heeft het een hoger puntengemiddelde dan Kilder en Ajax B en lijkt het als hoogst geklasseerde ploeg een zeer grote kans te hebben op de papieren promotie. De formatie van de nieuwe trainer Herko Engelsman haalt van het Didamse DVC’26 twee spelers met een verleden op Sportpark Mariendaalseweg terug: middenvelder Jordy Brinkhorst en de talentvolle Syb Roording.

 

Door onze redactie©