Spelerscarrousel l Loo-aanvoerder Niels Mattijssen over zijn vertrek naar DVV

Niels Mattijssen maakt deze zomer de overstap van Loo naar grote broer DVV. De 22-jarige aanvoerder van Loo keert daarmee terug naar de Duivense club waar hij in de jeugd al actief was. Het vertrek van Mattijssen is een enorme aderlating voor Loo, Mattijssen maakte negen van de 23 doelpunten bij de club die dit seizoen voor het eerst op vierde klasse niveau speelde. Een jaar eerder promoveerde Mattijssen met Loo uit de vijfde klasse dankzij een gewonnen beslissingswedstrijd tegen RKPSC in Babberich. Voor derdeklasser DVV is Mattijssen de eerste aanwinst, eerder werd bekend dat aanvallende middenvelder Rick Goorman na een seizoen in Duiven weer terugkeert naar Groessen.

Voor Niels Mattijssen was de overstap van Loo naar DVV een lastige beslissing: ,,Ik heb het fantastisch naar mijn zin bij Loo, het is een geweldige club waar ook al mijn vrienden spelen. Toen ik bij Loo vertelde dat ik zou vertrekken, heb ik gelukkig alleen maar positieve reacties gehad. Aan de andere kant is de sportieve uitdaging bij DVV natuurlijk heel interessant. Weer een klasse hoger voetballen en met een hele talentvolle groep. Ik heb bij DVV twee uitstekende gesprekken gehad en ze willen me echt graag hebben. Bij Loo speelde ik meestal als centrale middenvelder, maar bij DVV is er ook een mogelijkheid om centraal achterin te spelen. Ik stap nu uit de veilige omgeving bij Loo en hoop in Duiven veel te leren en me verder te ontwikkelen in een leuke selectie waar ik natuurlijk ook een aantal jongens al redelijk goed ken”.

 

Door onze redactie©