Spelerscarrousel l Migiel Zeller (r) keert terug bij Juliana’31

Centrale verdediger Migiel Zeller keert na een afwezigheid van zeven jaar terug bij Juliana’31. De 27-jarige Zeller speelde vanaf begin 2017 bij TEC. In Tiel maakte de verdediger een degradatie uit de Tweede Divisie en een promotie vanuit de Derde Divisie zondag als basisspeler mee. Ook dit seizoen was Zeller basisspeler in de Tweede Divisie, eind april werd duidelijk dat na ruim drie jaar dit seizoen het laatste jaar voor Zeller op Sportpark De Lok zou worden.

Op een uitstapje van een jaar bij NEC na, speelde Zeller zijn hele jeugd bij Juliana’31. In 2013 maakte de verdediger de overstap naar Groesbeek en veroverde hij al snel een basisplaats bij Achilles’29 in de Eerste Divisie. Op dit niveau kwam de centrale verdediger tot liefst 98 wedstrijden, waarna Zeller in de winterstop van 2017 de overstap naar Tiel maakte en direct basisspeler werd bij TEC. Bij Juliana’31 komt Zeller komend seizoen uit in de Hoofdklasse van het zondagvoetbal.

 

Door onze redactie©