VACATURE l Ewijk zoekt trainer voor B-Selectie (2e)

Wij zoeken voor ons 2e elftal, wat uitkomt in de 3e klasse KNVB (zondag) een enthousiaste en ambitieuze trainer die ons team en spelers begeleidt naar een hoger niveau en zorgt voor een goede aansluiting met het 1e team, ook uitkomend in de 3e klasse KNVB zondag. Goede samenwerking met trainers van Ewijk 1 en JO19 is belangrijk en vereist.

Wij zoeken een trainer die minimaal in het bezit is van een licentie Uefa C jeugd/Uefa C of deze zou willen gaan volgen in het aankomende voetbalseizoen. Als club willen wij graag investeren in de opleiding van trainers, zodat het niveau van trainingen ook daadwerkelijk verbeterd kan worden. Voor het uitvoeren van de taak als trainer krijgt u uiteraard ook een vergoeding.

Vv Ewijk is een voetbalclub waar met name gezelligheid en plezier hoog in het vaandel staat. De visie ´plezier en gezelligheid komt tot eendracht en prestaties´ is van groot belang voor onze vereniging. Trainingen behoren afwisselend te zijn zodat zowel tactische, technische en fysieke aspecten aan bod komen.

Dit alles in een plezierige vorm, veel met bal, zodat spelvreugde wordt gestimuleerd.
Lijkt het u mooi om met een jonge, gedreven selectie aan de slag te gaan, neem dan contact op met:

Jan Jacobs : 0653799257
Of mail naar : voetbalzaken@vvewijk.nl

Plaats zelf je vacature via deze pagina. (Donatie verplicht)