Spelerscarrousel l Nieuwe spelers voor Uni VV, Blauw Geel’55 en aanvoerder DOVO naar Sparta Nijkerk

De Nijmeegse studentenclub Uni VV heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Quentin Marsman. De 20-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen in Ommen bij derdeklasser OZC en maakt mede vanwege zijn studie in Nijmegen de overstap naar Uni VV. De Nijmeegse derdeklasser had al eerder de komst van doelman Mark van der Haar (VV Berkum) en vleugelaanvaller David Bloem (Zwolsche Boys) aangekondigd. 

De nieuwe trainer Pieter van de Grift van Blauw Geel’55 kan komend seizoen beschikken over Sylvano Rijlaarsdam. De 22-jarige speler met een verleden bij onder meer DTS’35 Ede, DOVO, Fortissimo en SDS’55 gaat in Ede samen met zijn broer Donovan voetballen die van SKV overkomt. Eerder werd al de komst van doelman Daan Rijsemus (DTS’35), Rick Gerritsen (SDS’55), Cem Aydogan (WAVV), Yassir Righi (WAVV), Fabian van Beek (DOVO) en Floriano Raho (VRC) bekend gemaakt. Blauw Geel’55 heeft bij de KNVB een promotieverzoek ingediend en hoopt komend seizoen in de tweede klasse te spelen.

In de jacht op promotie naar de Tweede Divisie heeft Sparta Nijkerk een grote slag geslagen. Van DOVO komt de 29-jarige middenvelder Roy Bakkenes over. Bij de club in Veenendaal was Bakkenes aanvoerder en moest hij ondanks een nog langlopend contract toch vertrekken. Met de komst van de veelzijdige middenvelder van competitiegenoot DOVO vult Sparta Nijkerk de plek in de selectie die was ontstaan door het late vertrek van Mo Bendadi.

 

Door onze redactie©