Spelerscarrousel l Fatih en Abdullah Sprenkel keren terug bij SML

SML heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Fatih en Abdullah Sprenkel. De broers Sprenkel blonken de afgelopen seizoenen geregeld uit bij Jonge Kracht. Mede dankzij de makkelijk scorende Fatih en Abdullah Sprenkel streed Jonge Kracht de afgelopen seizoenen om de titel in de vierde klasse. De Huissenaren raakten al eerder aanvaller Max Roelofs kwijt aan eersteklasser SC Bemmel.

Dankzij de terugkeer naar SML spelen aanvallende middenvelder Fatih en aanvaller Abdullah Sprenkel volgend seizoen in ieder geval in de derde klasse, al heeft SML een promotieverzoek bij de KNVB ingediend en bestaat de kans dat op De Bakenberg komend seizoen in de tweede klasse gevoetbald wordt. Bij SML vertrekken Hidde Eshuis (CSV Apeldoorn), keeper Yusuf Duman (Elsweide), Johannes Noothoven van Goor (Kampong) en verdediger Stijn van Elferen (MASV).

 

Door onze redactie©