DZC’68 stelt keepertrainer Job Tadema en assistent-trainer Guus Hoevenberg aan

In het nieuwe voetbalseizoen zullen Job Tadema (keeperstrainer) en Guus Hoevenberg (assistent-trainer) toetreden tot de technische staf van DZC’68 1. Hiermee zijn de twee vrijgekomen vacatures weer ingevuld.

Job Tadema, jarenlang keeper van DZC’68 1, heeft aangegeven een stapje terug te willen doen en gaat in het 3e elftal keepen. Job gaat de rol van keeperstrainer invullen en blijft daardoor betrokken bi het 1e elftal. Daar zal hij aankomend seizoen Mike Thus, Glen Elfrink, Luc Roelofzen en Benjamin van Rooij onder zijn hoede hebben. Wij wensen Job veel plezier in zijn nieuwe functie!

Naast Job wordt Guus Hoevenberg als assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf. Guus heeft jarenlange ervaring in de top van het amateurvoetbal als hoofdtrainer. Ook speelde hij betaald voetbal bij o.a. De Graafschap. Guus werkte reeds 4 jaar samen met onze hoofdtrainer Jos van der Veen bij DETO Twenterand en behaalde daar vele successen.

Beide heren nemen de plekken in van Niek Garritsen en Jaap Keukens. Niek kan zal rol niet meer vervullen omdat hij heeft besloten om terug te keren op het veld. Jaap kan de functie van keeperstrainer niet meer combineren aangezien zijn zoon Jamie van DZC’68 naar De Graafschap is gegaan en Jaap, begrijpelijk, zijn zoon wil zien spelen.