Spelerscarrousel l Bo van Essen maakt overstap van De Treffers naar DOVO

Bo van Essen speelt volgend seizoen in Veenendaal bij DOVO. De snelle buitenspeler uit Westervoort maakt de overstap van De Treffers naar de ambitieuze Derde Divisionist uit Veenendaal. De 21-jarige Van Essen speelde in de jeugd bij SC Westervoort en AVW’66 waarna hij opgepikt werd door Vitesse. In Arnhem doorliep de aanvaller de hele jeugdopleiding en maakte hij met Jong Vitesse furore in de Tweede en Derde Divisie. Mede door een zware blessure bleef een doorbraak uit en maakte Van Essen vorig seizoen de overstap naar De Treffers.

In Groesbeek kende Van Essen aanvankelijk een moeizame start, in de eerste competitiehelft moest de buitenspeler het met invalbeurten bij de club uit de Tweede Divisie doen. Na de winterstop speelde de aanvaller driemaal in de basis en was hij tegen ASWH trefzeker. Mede dankzij de inspanningen van zijn nieuwe trainer Scott Calderwood kiest de aanvaller nu voor DOVO.

Foto: DOVO

Door onze redactie©