SPELERSCARROUSEL l Nieuwe clubs voor DFS-sterkhouders Lejic en Davids

DFS-uitblinkers Aleksandar Lejic en Lorenzo Davids hebben een club voor het nieuwe seizoen gevonden. Verdediger Lejic maakt de overstap naar zondag eersteklasser Alverna, terwijl Davids zich richt op zijn trainerscarrière bij DOVO en op zondag bij vierdeklasser SV Nijmegen gaat voetballen. Ondanks de koppositie in de eerste klasse besloot het bestuur van DFS te stoppen met prestatievoetbal en het aantrekken van spelers van buiten Opheusden.

De 23-jarige Aleksandar Lejic speelde in het verleden in de Derde Divisie bij Juliana’31 en JVC Cuijk en maakt komend seizoen dus de overstap van Opheusden naar Wijchen. Alverna was dit seizoen koploper in de zuidelijke eerste klasse C en heeft ambities om te promoveren naar de Hoofdklasse.

Oud-prof Lorenzo Davids wordt komend seizoen bij het Veenendaalse DOVO trainer van de Onder 19 en gaat op zondag bij SV Nijmegen in de vierde klasse voetballen. De 33-jarige aanvoerder van DFS is bij de Nijmeegse club een van de vele nieuwelingen die het honderdjarige bestaan van de volksclub willen combineren met een kampioenschap in de vierde klasse.

Eerder werd al bekend dat Mart Raterink, Marijn de Kler, Noë Bokila en Remy Raterink komend seizoen bij eersteklasser DZC’68 spelen. Spelverdeler Fatih Ilkan gaat naar Scherpenzeel en Kerem Cifci en Alper Yaldiz spelen na de zomer bij Duno.

Door onze redactie©