Spelerscarrousel 5 “Michel Bakanga komt en Shapoul Ali vertrekt, Lukas Grizell aanwinst TEC”

Duno is hard op weg naar een nieuwe selectie. Op sneltreinvaart is het komen en gaan van spelers. Shapoul Ali keert terug naar SC NEC waar hij tien jaar terug voor uitkwam. Ali speelde de afgelopen vijf jaar voor de hoofdklasser.

De 21- jarige Arnhemmer Michel Bakanga komt ook Duno versterken! Deze pijlsnelle en fysiek sterke verdediger komt over van Be Quick Zutphen en speelde eerder onder andere voor ESA Arnhem, waarna DUNO hem na een onderlinge bekerwedstrijd is blijven volgen.

Volgend seizoen ook de 22 jaar geworden Zohair Labyad naar Doorwerth! De voormalig jeugdspeler en belofte van o.a. PSV en SC Heerenveen haakte na wat blessureleed afgelopen winterstop aan bij Nieuw Utrecht, waar hij in korte tijd imponeerde

TEC heeft zich versterkt met keeper Lukas Grizell. De jonge doelman uit Tiel komt over van Tricht.