Mike de Beer en Brain Karman blijven CSV Apeldoorn trouw

csv Apeldoorn heeft ook komend seizoen de beschikking over Mike de Beer. De 21-jarige aanvaller werd eind januari toegevoegd aan de selectie nadat hij tussentijds overkwam van HHC Hardenberg. Sindsdien speelde de Apeldoorner vier officiële wedstrijden in het rood-geel. 

“Ik heb bewust gekozen om nog een jaar te blijven. Ik heb het naar mijn zin bij csv Apeldoorn. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar bij veel verschillende clubs gespeeld en ben ik nu op zoek naar vastigheid”, vertelt De Beer die nog niet helemaal op zijn oude niveau is. “Het was lastig om direct het verschil te maken nadat je een aantal maanden geen wedstrijden hebt gespeeld. Volgend seizoen hoop ik na een goede voorbereiding er volledig te staan en mijn kwaliteiten te laten zien aan de supporters.”

 

Brian Karman

Brian Karman speelt ook volgend seizoen voor csv Apeldoorn. De negentienjarige verdediger, die afgelopen zomer overkwam van Go Ahead Eagles, tekent bij voor een seizoen.

Karman begon wegens blessures ongelukkig aan zijn periode op het Orderbos, maar is vervolgens snel uitgegroeid tot een vaste waarde in onze hoofdmacht. De Deventenaar, die tot dusver kwam tot twaalf officiële wedstrijden, ontwikkelt zich sterk en scoorde op 15 februari in de uitwedstrijd tegen DOS Kampen zijn eerste doelpunt in het rood-geel.