SPELERSCARROUSEL l Viertal nieuwe spelers gaat TEC selectie versterken komend seizoen

Met vierklapper in één dag was TEC vandaag meest actief in transfermarkt. In het nieuwe seizoen spelen Basil Camara (DVS33), Soufiane Laghmouchi (GVVV), Samed Öztoprak (Lienden) en Dzenan Keric voor oranjehemden in Tiel.

Samed Öztoprak

De 21-jarige Tielenaar Samed Öztoprak komt ook met trainer Hans van de Haar mee. Samed speelde in de jeugd van Theole en NEC, waarna hij doorstroomt naar jong NEC. In het seizoen 2018/2019 gaat Samed naar TOP OSS, waar hij op huurbasis speelt. In de winterstop keert hij echter terug naar NEC. Daar sluit hij aan bij JONG NEC en blijft hij tot het einde van het seizoen en zijn contract bij NEC afloopt. In de winterstop van het seizoen 2019/2020 sluit Samed aan bij de selectie van FC Lienden.

Dzenan Keric

De 20-jarige verdediger Dzenan Keric speelt nu bij FC Lienden en komt met trainer Hans van de Haar mee naar TEC. Dzenan heeft zowel de Nederlandse als de Bosnische nationaliteit. Dit seizoen was Dzenan tot dusver eenmaal trefzeker. In de wedstrijd ADO’20 – FC Lienden bezorgde Dzenan FC Lienden in de 95e (slot)minuut de overwinning met een rake kopbal. Eerder kwam Dzenan uit voor Achilles’20 en NEC O17.

Basil Camara

De 27-jarige verdediger Basil Camara kwam aan het begin van dit seizoen uit voor derdedivisionist DVS’33 uit Ermelo. In februari vertrekt Basil in goed overleg – wegens privéomstandigheden – de club, waar hij sinds 2015 speelt. Eerder speelde Basil ook bij Jong Go Ahead Eagles, WHC uit Wezep, WSV Apeldoorn en de jeugd van PEC Zwolle.

Soufiane Laghmouchi

De 29-jarige aanvaller speelt sinds 2017 bij GVVV uit Veenendaal, waar hij eerder dit jaar in de bekerwedstrijd tegen PSV voor de gelijkmaker zorgde. Soufiane speelde eerder al bij AGOVV, FC Volendam, FC Emmen en de Zweedse tweedeklasser AFC United. Aan spelen kwam Soufiane in Zweden niet toe, waarna hij in 2017 weer terugkeerde naar Nederland, waar hij bij GVVV aan de slag ging.

Foto: Joop Kappert