SPELERSCARROUSEL l Ook Wimilio Vink en Bart Westerlaken vertrekken na dit seizoen bij TEC

Vandaag is bekend geworden dat TEC aan het eind van het seizoen afscheid zal nemen van twee sterkhouders. Wimilio Vink speelt volgend seizoen bij Spakenburg in de Tweede Divisie en Bart Westerlaken vervolgt zijn carrière bij de ambitieuze hoofdklasser Achilles Veen. Hiermee komt het aantal prominente vertrekkers op  vijf. Eerder werd al bekend dat doelman Jan Schimmel, Matthijs van Gessel (WNC) en Matthieu van den Assem (VVSB) na dit seizoen vertrekken uit Tiel.

TEC staat momenteel op de zestiende plaats in de Tweede Divisie en lijkt na een seizoen weer terug te keren naar de Derde Divisie. Volgend seizoen zal er op Sportpark De Lok een frisse wind waaien. Behalve de vijf vertrekkende spelers zijn ook trainer Arjan van der Laan (Altior) en Gery Vink en Don Bosman van de technische commissie aan hun laatste maanden bij TEC bezig. Hans van de Haar wordt volgend seizoen de nieuwe trainer in Tiel.

Door onze redactie©