SV Nijmegen neemt per direct afscheid van trainer Erik Makaay

De Nijmeegse vierdeklasser SV Nijmegen heeft per direct de samenwerking met trainer Erik Makaay beëindigd. Makaay was bezig aan zijn tweede seizoen als trainer op Sportpark Zuid Oost in de Waalstad, eerder werd al bekend dat Harold van der Hurk volgend seizoen de trainer van SV Nijmegen wordt. Momenteel vecht de Nijmeegse zondagclub tegen degradatie en staat het op de twaalfde positie in de 4e klasse E.

Erik Makaay was bezig aan zijn tweede seizoen als trainer bij SV Nijmegen en eindigde vorig jaar op plek zes aan de bovenkant van de middenmoot in de 4e klasse E. Met een verjongde selectie kende SV Nijmegen een lastige competitiestart met vier nederlagen op rij, hierna volgde een sterke serie met tien punten uit vier wedstrijden. Door een serie van drie nederlagen voor de coronastop staat SV Nijmegen inmiddels op nacompetitieplek twaalf met alleen OSC en Hatert lager op de ranglijst.

SV Nijmegen wil met de oud-spelers Roy Wolters en Wesley Elsing het seizoen afronden, waarna Van den Hurk het volgend seizoen overneemt.

Door onze redactie©