Open training voor kinderen met een beperking bij Rvv Rhelico

Altijd al willen voetballen, maar nooit gedurfd omdat je een beetje anders bent? Voetbal is voor iedereen! Op woensdag 26 februari Om 19.00 uur organiseert regionale voetbalvereniging Rhelico een open training voor jongens en meisjes met een beperking om eens te kijken of ze voetballen leuk vinden. Bij genoeg interesse wil Rhelico een nieuw jeugd G-team starten. Veel kinderen met een beperking (fysiek of geestelijk) vinden het lastig om mee te doen in een regulier team, terwijl samen voetballen het leukste is dat er is! Daarom organiseert de club een gezellige open training, met leuke, gecertificeerde  trainers die veel ervaring hebben. Plezier staat voorop, en iedereen is welkom. Jongens en meisjes van alle leeftijden, uit de hele regio Rivierenland. Opgeven is prettig, maar niet verplicht: info@rvvrhelico.nl.

Rvv Rhelico is gevestigd in Rumpt, aan de kruising provinciale weg – Boutensteinseweg. Deze regionale voetbalvereniging vindt het belangrijk dat iedereen die wil meedoen, kan voetballen. Daarom is er al jaren een G-team dat inmiddels mee doet met de volwassenen competitie. Ook is er 45+ voetbal, Walking Football voor senioren en naast de competitie ook recreatief voetbal voor dames.