Beloften NEC verslaan op papier sterk Feyenoord in Rotterdam

Dinsdagmiddag heeft Jong NEC verrassend met 0-1 gewonnen van Jong Feyenoord. Het enige doelpunt werd vlak voor rust door Hicham Haouat gescoord. De prestatie van de ploeg van Ron de Groot is extra knap gezien de basisplaatsen bij de thuisploeg van onder meer Sven van Beek, George Johnston, Ridgeciano Haps, Jan-Arie van der Heyden, Renato Tapia en Luciano Narsingh.

Bij de bezoekers uit Nijmegen deden hoofdzakelijk spelers van Jong NEC mee, wel stonden Tom Overtoom en Randy Wolters aan de aftrap in Rotterdam. Op Varkenoord  had Jong Feyenoord het beste van het spel en de grootste kansen, zo wist rechtsback Jur Driessen na tien minuten op de doellijn redding te brengen na een enorme kans voor de thuisploeg. Ook na rust wist doelman Job Schuurman zijn doel schoon te houden waardoor Jong NEC even verrassend als knap de uitwedstrijd bij Jong Feyenoord wist te winnen. Het was pas de eerste zege voor de reserves van NEC in de vierde competitiewedstrijd na de winterstop. Door de driepunter stijgt NEC 2 naar de gedeelde tien plaats en zijn de reserves van Go Ahead Eagles nu de nieuwe hekkensluiter.

 

Door onze redactie