Trainerscarrousel l Martijn Bartels volgend seizoen hoofdtrainer bij OBW

Derdeklasser OBW heeft met Martijn Bartels voor volgend seizoen een uiterst succesvolle trainer vast weten te leggen. Bij de Zevenaarse zondagclub wordt Bartels de opvolger van Frank van Kouwen die volgend seizoen eindverantwoordelijk is bij eersteklasser De Bataven uit Gendt. 

Zonder te overdrijven kan gesteld worden dat Martijn Bartels de afgelopen jaren een indrukwekkend CV heeft opgebouwd. De 34-jarige trainer werd in de laatste vijf seizoenen drie keer kampioen. Na ervaring opgedaan te hebben als jeugd- en assistent-trainer bij Vitesse, Union en VDZ werd Bartels in 2014 hoofdtrainer bij Union. In zijn drie seizoenen in Malden werd Bartels tweemaal kampioen en promoveerde Union van de vierde naar de tweede klasse. In 2017 maakte Bartels de overstap naar Beneden-Leeuwen, waar Leones direct kampioen van de tweede klasse werd. Bij de rentree in de eerste klasse eindigde de geel-zwarte formatie vorig seizoen knap als vierde en werd de eerste periodetitel veroverd. Momenteel staat Leones op de vijfde plek in de 1e klasse C van district Zuid. Bartels loopt bovendien momenteel stage bij De Treffers voor zijn diploma coach UEFA-A.

OBW greep vorig seizoen net naast de felbegeerde promotie naar de tweede klasse en staat momenteel achter koploper VVG’25 op de tweede plek in de 3e klasse C. Komende zondag staat op Sportpark Hengelder de topper tegen VVG’25 op het programma.

 

Door onze redactie©