Sherwin Grot (29) per direct speelgerechtigd voor NEC amateurs

In de strijd om promotie naar de Hoofdklasse heeft de amateurtak van NEC zich per direct versterkt met Sherwin Grot. De 29-jarige aanvaller vertrok eerder dit seizoen vanwege een conflict bij Duno en krijgt op basis van gewijzigde werkomstandigheden van de KNVB per direct overschrijving naar de Nijmeegse zondag eersteklasser. 

De makkelijk scorende Grot speelde in de jeugd onder meer bij Arnhemia, Vitesse, ESA en NEC. In Nijmegen kwam Grot tot 1 wedstrijd in de Eredivisie, waarna hij bij onder meer De Treffers, FC Presikhaaf, PEC Zwolle, GVVV, Kozakken Boys, IJsselmeervogels en TEC zijn carrière vervolgde. Nadat deze zomer een overstap naar het Belgische SK Londerzeel op het laatste moment afketste, koos Grot voor Duno. Bij de Doorwerthse hoofdklasser kwam de aanvaller tot zes doelpunten, maar werd de samenwerking in november na een verschil in inzicht over de voorwaarden per direct beëindigd.

NEC staat momenteel op de derde plaats in de Zuidelijke eerste klasse C en is met onder meer Brabantia, Alverna, FC Eindhoven, Leones, TOP en Woezik  in een promotiestrijd verwikkeld. Grot is per direct speelgerechtigd voor NEC en kan zondag 16 februari in de uitwedstrijd tegen Best Vooruit zijn debuut maken.

©Door onze redactie