Trainerscarrousel l Jan Gaasbeek volgend seizoen nieuwe trainer SKV

Donderdagavond heeft het Wageningse SKV bekend gemaakt dat oud-prof Jan Gaasbeek volgend seizoen de hoofdmacht zal trainen. Bij de derdeklasser wordt hij de opvolger van Marcel van der Hoop die eerder bekend maakte volgend seizoen technisch manager te worden bij Blauw Geel’55. Van der Hoop is bezig aan zijn eerste seizoen bij SKV, dat op de achtste plaats staat in de 3e klasse B maar ook pas zes punten achterstand heeft op het trio koplopers: Blauw Geel’55, Zwart Wit’63 en VVOP.

De 57-jarige Jan Geesbeek is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van De Merino’s. In zijn eerste jaar in Veenendaal degradeerde hij verrassend via de nacompetitie, momenteel deelt De Merino’s de koppositie in de 2e klasse G met Unicum. Gaasbeek was in het verleden ook trainer bij Advendo’57, SVL en JSV Nieuwegein. Als voetballer speelde Gaasbeek onder meer bij DOVO, AZ’67, FC Twente en NAC. Gaasbeek zal geassisteerd worden door clubman Marcel van Maanen, die al jaren succesvol het tweede elftal traint.

FOTO: SKV

Door onze redactie©