SC Elistha zet achterstand om in zege tegen wisselvallig Wvv Wageningen (FOTOALBUM)

Opnieuw een overwinning voor sc Elistha dat inmiddels opgeklommen is naar de 5e plaats.

Bron: Elistha

In de eerste helft ging het moeizaam, een ongeconcentreerde indruk maakten we. Weinig tempo, slechte passing en weinig beleving in coaching en gedrag. Hierdoor had de bezoekende club optisch de overhand. Optisch, want in absolute cijfers Elistha meer kansen. Wageningen kwam echter wel gevaarlijker voor ons doel, eerst met een open kans voor nummer 11, die hij over schoot en even later een doelpunt en een bal op de paal. Tussen deze gevaarlijke momenten door had Ryan echter al gelijk gemaakt en zodoende stonden we niet lang op achterstand. Toen Marciano vervolgens vanuit het niets een bal in het dak van het doel schoot gingen we zelfs met een voorsprong de rust in.
Wat dan een prima ontwikkeling van het team is, het feit dat we ondanks de stand niet tevreden zijn als het spel niet goed loopt. Dus de puntjes weer op de i en afspraken nog maar eens aangestipt. De 2e helft een ander spelbeeld, Elistha dat de teugels flink in handen nam. Nog even een schrikmoment na 10 minuten, daar lieten we de voorzet te makkelijk geven maar Taco redde prachtig.
Vanaf die 10e minuut hadden we echter prima controle, Wageningen werd niet meer gevaarlijk, we wonnen veel meer duels en benutten de ruimte aan de zijkanten prima. Marciano had nog een pareltje in zijn rechtervoet en daarmee was de wedstrijd wel beslist. Kansen gaven we niet meer weg, in balbezit werd er prima gespeeld, het spel veelvuldig verlegd van kant naar kant. Een prima 2e helft met 3 prima invallers aan Elistha zijde.

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN ORIGINELE FOTO KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA