Resultaten loting vierde ronde en achtste finales districtsbeker Oost

Maandagmiddag heeft de KNVB de loting voor de vierde ronde van de districtsbeker Oost verricht, tevens vond de loting voor de achtste finales plaats. De wedstrijden in de vierde ronde van de beker staan gepland voor het carnavalsweekend van 22 februari, maar clubs zijn vrij om in onderling overleg een eerdere datum te vinden.

 

Het meest interessante Gelderse affiche is misschien wel de ontmoeting tussen zaterdagclub ESA en zondagclub VVG’25. Beide derdeklassers verrassen in het bekertoernooi en ontmoeten elkaar in Arnhem. Bekerhouder Duno speelt een lastige uitwedstrijd in Wezep tegen eersteklasser WHC. Met Leones- Beuningse Boys, AWC-AZSV 2, Columbia-AZSV, Harfsen-DFS en SDOUC-Alverna zijn nog meer Gelderse ontmoetingen uit de loting gekomen. Mogelijke krakers in de achtste finale zijn SVZW- RKZVC en DFS- DTS’35 Ede

 

Loting vierde ronde:
1. Berkum- Loenermark
2. ESA- VVG’25
3. AWC- AZSV 2
4. Hellendoorn- TVC’28
5. De Tukkers- DVS’33 2
6. Brakkenstein- Quick’20
7. Columbia- AZSV
8. Harfsen- DFS
9. ATC’65 (za)- RKZVC
10. Go Ahead Kampen- SVZW
11. Oene- DOS Kampen
12. Leones- Beuningse Boys
13. WHC- Duno
14. DTS’35 Ede- De Lutte
15. Bergentheim- Rohda Raalte
16. SDOUC- Alverna

 

Loting achtste finales:
Winnaar 13-winnaar 2
Winnaar 10-winnaar 9
Winnaar 1-winnaar 11
Winnaar 5-winnaar 16
Winnaar 8-winnaar 14
Winnaar 6-winnaar 15
Winnaar 12-winnaar 3
Winnaar 7-winnaar 4

 

Door onze redactie©