OPROEP l Pupillentoernooi bij v.v.Hattem op “paas” zaterdag 11 april 2020

Ook dit jaar organiseert v.v.Hattem op een van de mooiste sportparken van Nederland haar pupillentoernooi 2020.

De toernooicommissie van de v.v. Hattem is alweer druk bezig om het jaarlijkse JO8, JO9, JO10, JO11, JO12 toernooi te organiseren. Het toernooi is voor jongens en meisjes en deze worden zoveel als mogelijk ingedeeld op hun eigen niveau. Het toernooi wordt jaarlijks bezocht door teams uit heel
Nederland

De teams (JO8, JO9, JO10 =ochtend, JO11, JO12 = middag) spelen ca. zes wedstrijden van ca. twaalf minuten. Verder bieden wij een sportief en gezellig jeugdtoernooi op een van de mooiste sportparken van Nederland, diverse extra jeugdactiviteiten, een goede organisatie en vrije inschrijving.

In verband met de voorbereidingen verzoeken wij u te reageren voor 14 maart 2020.

Zodra wij de aanmelding van u ontvangen, zult u van ons bericht krijgen of de aanmelding is geaccepteerd. Op het moment dat de deelnemers en de indelingen definitief zijn, zullen wij u nadere informatie toezenden, aan het door u opgegeven contactadres.

Schrijf je team(s) snel in want er is jaarlijks veel interesse.

Bij aanmelding via mail aangeven:
– naam vereniging
– team en klasse
– jongens / meisjes
– contactpersoon naam, email en telefoonnummer

Aanmelden kan ook via:

https://www.vvhattem.nl/jeugdtoernooi/