Flitsende start Juliana’31 tegen Moerse Boys (FOTOALBUM)

Moerse Boys heeft zondagmiddag niet voor een verrassing kunnen zorgen op bezoek bij Juliana’31. Na een vroege achterstand maakte de Klein-Zundertse hoofdmacht nooit meer aanspraak op een resultaat. Uiteindelijk stokte de Maldense teller bij drie treffers, een aantal dat halverwege al was bereikt. Het werd 3-0.

“Dit wordt een makkie”, mompelde een bejaarde supporter van de thuisploeg hardop, terwijl hij zich richting de kantine begaf. Zijn medesupporter – eveneens op leeftijd – knikte instemmend. Pas één helft was er gespeeld op sportpark De Broeklanden, maar Juliana’31 had de schaapjes al wel op het droge. Met een doelpunt op slag van rust werd de marge vergroot tot drie treffers, waardoor halverwege van enige spanning geen sprake meer was. Zeker ook gezien het spelbeeld: Juliana’31 bepaalde, Moerse Boys beperkte zich tot verdedigen. Lees meer

KLIK HIER VOOR ONLINE ALBUM